More
  AcasăPreziosaPreziosa e cel mai avantajos job in videochat din Iasi!

  Preziosa e cel mai avantajos job in videochat din Iasi!

  S-a zis cu zilele acelea in care ma chinuiam sa caut metode de a castiga mai multi bani. Erau zile in care ma gandeam cu orele cum sa fac sa am macar 500 de lei mai mult pe luna, si era un stres continuu, crede-ma. Mai ales ca stiam ca-s angajata si trebuie sa astept luna de luna pentru a primi portia de bani, de cativa leusori acolo care-mi asigurau cateva zile din luna.

  Preziosa a fost o revelatie pentru mine in aceasta situatie. M-a scos ca prin minune din aceasta stare de vegetare si din acest stres, oferindu-mi un job la care nu mai trebuie sa astept o luna pentru 900 de lei pe care ii cheltuiesc in cateva zile. Ba chiar mai mult, mi se da sansa sa castig bani absolut in fiecare zi.

  Castig cati bani vreau eu!

  Si de cate ori vreau! Adica in mod normal pot alege sa lucrez pe ce tura de munca vreau la Preziosa, fie dimineata, fie la amiaza, fie seara. In videochat la Preziosa imi fac singura programul, si-mi aleg chiar si zilele in care vreau sa lucrez.

  In acest context, pot castiga de la 400 si pana la 2000 de lei in tura aceea aleasa de mine, care nu e mai mult de 7-8 ore. Si daca vreau sa-mi dublez tura, pot sa castig dublu. Sau chiar triplu, depinde de mine, cat vreau sa lucrez.

  Ideea este ca am cati bani vreau si de cate ori vreau de cand sunt model de videochat la Preziosa Iasi, nimic nu ma opreste. E ca un seif pe care-l deschid si iau bani ori de cate ori am nevoie, sincer acum.

  La Preziosa am cel mai profitabil job in videochat in Iasi

  Pentru ca e vorba de starea mea, de cum ma simt eu. Daca ma simt bine, castig si mai mult, si mai mult. Important e sa fiu prezenta si voi castiga mereu peste 400 de lei la Preziosa, asa mi s-a intamplat din prima zi in care m-am angajat.

  Poate azi e ziua mea libera, sa spunem, dar am cheltuit toti banii pe shopping si iesiri si mai vreau alti bani. Crezi ca nu pot sa fac rost? Ma duc imediat la Preziosa si lucrez cateva ore si bang, vin banii pe banda rulanta.

  Pentru ca aici nu e vorba de un program strict, vin si castig bani cand vreau, faza misto e ca primesc banii de fiecare data la sfarsitul turei. Zi si tu de nu e super misto!!!:X

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img