More
  AcasăJob-ul meuCe ţi se oferă dacă te angajezi ca model la Lucky Studio

  Ce ţi se oferă dacă te angajezi ca model la Lucky Studio

   

  Vă voi prezenta astăzi câteva dintre avantajele pe care le obţii dacă te hotărăşti să te angajezi la cel mai mare studio de videochat din Iaşi, din zona Moldovei şi chiar din România. Mărturisesc sincer că şi mie mi s-a părut în primă fază prea frumos ca să fie adevărat, dar realitatea de a lucra la Lucky Studio mi-a anulat toate dubiile.

              Siguranţă

  Lucrând la Lucky Studio, mă simt în deplină siguranţă, din toate punctele de vedere. Politica de interzicere a accesului bărbaţilor în studio îmi convine maxim şi știu că a fost aplicată chiar de la înfiinţare. Lucky Studio este un studio exclusiv feminin, unde toate angajatele sunt femei şi fete, de la personalul de întreţinere până la şoferi, modele, administraţie şi management. Tot cu Lucky Studio am siguranţa transportului de fiecare dată când lucrez – vine maşina şi mă aduce la studio, iar după terminarea turei mă transportă înapoi. O altă faţă a siguranţei la Lucky Studio este plata la zi a modelelor. După fiecare tură lucrată, poți pleca acasă cu câştigul obţinut, astfel eşti sigură că eşti plătită corect tot timpul.

       Libertate

  De ce libertate? Pentru că eşti liberă să alegi cum şi când poţi să lucrezi. Programul este unul super flexibil şi poţi alege să lucrezi chiar şi o singură zi pe săptămână, dacă atât îţi permite timpul. De asemenea, poţi alege tura în care poţi să vii la studio, camera în care vei lucra – apropo, toate sunt mobilate şi amenajate extraordinar! – sau poţi să alegi să renunţi oricând.

    Confidenţialitate

  Aceasta este la rang de lege: nimeni nu află că lucrezi în videochat decât dacă alegi tu să dezvălui asta. Românii sunt încă reticenţi – ca să zic aşa – cu privire la acest domeniu. Pe lângă confidenţialitate, ai parte şi de bonusuri şi servicii care te vor face să nu mai vrei să pleci de la Lucky Studio.

  Bonusuri şi servicii

  La fiecare contract semnat – pentru că se lucrează 100% legal, cu contract individual de muncă ce respectă legislaţia în vigoare – se acordă un bonus modelelor, sub formă de servicii de make-up, lecţii gratuite de limbă engleză şi/sau franceză, şedinţe foto pentru portofoliul de model, toate acestea pentru ca şi câştigurile pe care le obţii să devină mai mari. Ca motivare, mai primeşti şi bonusuri săptămânale sau lunare, pe măsură ce reuşeşti să îţi dobori propriile recorduri de încasări sau pe cele ale altor modele.

  Lista de avantaje ce îţi sunt oferite la Lucky Studio ar putea să continue la nesfârşit. Ai condiţii de lucru extraordinare, bonusuri cum nu mai găseşti în altă parte, ai parte de respect, siguranţă, libertate şi confidenţialitate. Eu am fost convinsă şi la fel veţi fi şi voi dacă veniți la Lucky Studio, în Iași!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img