More
  AcasăJob-ul meuDe ce mă simt în siguranţă lucrând la Lucky Studio

  De ce mă simt în siguranţă lucrând la Lucky Studio

   

   

  Prietenele adevărate le poţi număra pe degete – oricare dintre noi ştie asta. Ele sunt cele care te ajută la nevoie, fie cu sfaturi, fie cu o vorbă bună, fie altfel. Grija pe care ţi-o poartă prietenele adevărate trece dincolo de orice bariere, însă uneori tot apar unele întrebări.

  Două foarte bune prietene de-ale mele cu care, din păcate, mă întâlnesc foarte rar, au rămas surprinse când le-am spus că m-am angajat ca model de videochat la Lucky Studio. Desigur îmi doresc doar binele şi doreau să știe că sunt în deplină siguranță, că la job mi se oferă discreție. Pentru a le liniști și pe ele, cred că cel mai ok e să vă spun din proprie experiență cume  la Lucky Studio.

  Fetelor, trebuie să știți că aici chiar mă simt în cea mai mare siguranță! Asta v-o spun atât vouă, prietenele mele de o viaţă, cât şi noilor prietene pe care mi le-am făcut în studio şi de care mă leagă foarte multe lucruri.

  În primul rând, siguranţa la Lucky Studio este dată de echipa formată în totalitate de fete. Fete şi femei, de la management la modele şi până la personalul de întreţinere sau şoferițe. Încă de la înfiinţare, Lucky Studio a avut această politică: bărbaţii nu au acces în studio – pentru ca modelele să nu fie incomodate de vreo prezenţă masculină. Așa că, am tot confortul necesar pentru ca să uit de orice grijă.

  Siguranţa zilei de mâine este un alt aspect ce aduce un avantaj jobului de model la Lucky Studio. Dau exemplul meu personal: dacă înainte mă întrebam cum mă voi descurca să plătesc chirie, facultate sau mâncare, acum, cu banii câştigaţi la job aceste griji sunt acoperite. Singura mea grijă acum este să strâng bani pentru a-mi duce visul la îndeplinire – vreau să îmi deschid un salon de înfrumuseţare. Sistemul de plată de la Lucky Studio îmi oferă siguranţa că sunt plătită la timp de fiecare dată – îmi pot verifica chiar eu ce am câştigat şi pot, la sfârşit de program, să plec cu banii obţinuţi în tura respectivă lucrată.

  Tot pentru siguranţa mea e important și transportul pe care mi-l oferă Lucky Studio în Iași. Nu mai trebuie să cheltui bani pe autobuz, tramvai sau taxi – există maşini cu fete şoferițe, puse la dispoziţia modelelor de către studio, pentru ca deplasarea la locul de muncă şi înapoi să nu reprezinte o problemă.

  Prietenele mele se mai întrebau dacă este un job ok din punct de vedere legal: vă spun direct că este. Am semnat contract, munca se desfăşoară conform legislaţiei în vigoare, se plătesc contribuţiile la stat, totul este 100% legal.

  Prin urmare, nu am decât un gând pentru prietenele mele bune: mulţumesc că vă îngrijoraţi pentru mine. Staţi liniştite totuşi, la Lucky Studio sunt mai mult decât în siguranţă!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img