More
  AcasăDespre videochatLa Lucky Studio, te simți frumoasă în fiecare zi!

  La Lucky Studio, te simți frumoasă în fiecare zi!

  Dacă eşti o femeie care vrea să se simtă mai frumoasă pe zi ce trece, ar trebui să munceşti într-un loc care să te relaxeze. Unul în care să faci mereu ceea ce îţi place şi să dai frâu liber imaginaţiei şi creativităţii atunci când vine vorba despre persoana ta. A te simţi frumoasă merge mâna în mâna cu a te simţi încrezătoare în tine şi a te simţi liberă să faci propriile alegeri. Eu sunt un model profesionist de videochat de la Lucky Studio Iaşi şi pot spune că mă mândresc cu felul meu de a fi. Cu toate că am pornit de undeva de jos, ştiu care îmi sunt originile. Deşi am bani mulţi, o viaţă minunată şi luxul pe care nu şi-l permite oricine, îmi doresc să rămân un om cu sufletul frumos.

  Sunt în continuare modestă şi nu mă laud nimănui cu ce fac sau cu ce am. De când m-am angajat la Lucky Studio, în Iaşi, intreaga mea lume s-a schimbat în bine. Ce fac eu în fiecare zi pentru a mă simţi cât mai frumoasă?

  Am timp de machiaj şi de coafat

  Îmi place să mă îngrijesc foarte mult şi îmi place să arăt cât mai bine în fiecare zi. De aceea, machiajul şi coafatul atunci când merg la muncă sunt nişte obiceiuri nelipsite din fiecare săptămâna. Partea cea mai simpatico e că nu dau eu banii pe aceste lucruri, deşi îmi permit. Acestea îmi sunt puse la dispoziţie de compania unde lucrez ca model: Lucky Studio Iaşi. Așa am parte de experienţe minunate în fiecare zi de lucru şi cele mai pricepute make-up artiste şi coafeze se ocupă de imaginea mea.

  Port haine care mă avantajează

  Dacă înainte de a lucra şi de a fi pe cont propriu cu banii nu îmi permiteam să mă îmbrac cu haine de firmă, acum sunt fericita posesoare a unei garderobe cu rochițe scumpe, așa cum au cele mai pretențioase fete din Iași.

  Nu vreau să mă laud, dar acum arăt bine şi am haine care mă avantajează, nu ca înainte. Am o încredere totală în mine şi nu las pe nimeni să îmi spună altceva, că oamenii sunt răi şi pot comenta multe lucruri.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img