More
  AcasăHeyluxLa Heylux am banii pe care nici un manager nu poate sa-i...

  La Heylux am banii pe care nici un manager nu poate sa-i castige!

  Ce zic eu 100%, 100000% sunt satisfacuta de banii pe care ii castig zilnic la Heylux Iasi, nu doar 100%. Dar ar fi ilogic sa zic mai mult de 100%, de aia m-am exprimat asa. Pentru ca daca ar exista exprimare pentru tot ce simt si castig la Heylux, tot ce zic ar suna diferit si mult mai frumos.

  N-oi fi eu foarte convingatoare dar crede-ma ca nici nu incerc sa fiu, interesul meu principal este sa ma bucur de beneficiile de la Heylux si pe partea asta daca mai pot sa si ajut pe cineva cu informatii despre videochat, nu ma dau deoparte, ajut. Deoarece asa am fost invatata la Heylux, sa fiu ajutata la orice chestie am vrut, si mi-a intrat si mie in reflex.

  La Heylux poti avea jobul perfect in videochat

  In final, cine citeste asta si schimba ceva in viata sa, va insemna ca este strict decizia sa, eu o duc deja bine, asa ca interesele mele nu-s legate de asta. E simplu: cine vrea sa faca o schimbare, asculta si face. Cine nu vrea, trece mai departe. Ma refer la faptul ca nu e nevoie sa apara comentarii rautacioase cu privire la mine.

  Nu ma cunosti, nu te cunosc, asa ca daca nu-ti convine ce scriu aici, poti da exit la pagina, nu e necesar sa ma ataci cu cuvinte pentru ca eu n-am facut asta :* Zic asta in caz de orice, pentru ca stiu ca mai sunt oameni care inca au impresia ca videochatul nu e bun.

  Asta pentru ca poate n-au habar ca Heylux chiar e diferit si nu-s vorbe goale. Pentru fetele care au vrut sa lucreze in acest domeniu, Heylux a fost mana de aur, pentru ca a fost fix ce si-au dorit toate. Transparenta, legalitate, corectitudine, program flexibil, intelegere, respect, dar mai presus castiguri ZILNICE.

  La Heylux castigi chiar si 2000 lei zilnic

  La ce “foamete” e-n ziua de azi prin alte domenii, crezi ca mai asteapta cineva banii 2 saptamani? Ca la alte studiouri de videochat asa se procedeaza, din 2 in 2 saptamani, de aia modelele au fost atrase de Heylux si castigurile zilnice de pana la 2000 de lei. Oamenii vor banii la zi!

  Si Heylux ni-i ofera, din fericire pentru noi, modelele care se bucura de cel mai bun studio de videochat din Iasi, care mi-ar da si cei 3 lei din suma castigata de 683 de lei dintr-o zi. Adica nu rotunjesc ei nimic, imi dau fiecare ban, crede-ma ca un studio ca acesta e ceva ce n-ai mai intalnit.

  As putea incepe sa-ti zic de transportul gratuit, de cazare, de make-upul gratuit. Ai fi interesata, stiu. Dar te lamuresti tu singura.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img