More
  AcasăPreziosaCine nu vrea un job la care sa castige 450 lei zilnic...

  Cine nu vrea un job la care sa castige 450 lei zilnic din 8 ore lucrate?

  Cand m-am angajat acum 4 luni la Preziosa, nu mi-as fi inchipuit in nicio clipa c-o sa castig cate 450 de lei pe zi, mai ales ca nu lucrez atat de mult pentru banii astia. Din turele de munca pe care trebuia sa le aleg de la studio, niciuna nu depasea 8 ore pe zi si mi se pare foarte putin, gandindu-ma ca eu castig 450 de lei zilnic doar asa.

  Oh, well… Ce conteaza? E in avantajul meu oricum, nici nu stiu de ce ma mir, in loc sa ma bucur :))) Doar ca pare ciudat, pentru ca uneori ma gandesc ca muncesc mult prea putin pentru aceste sume de bani. Probabil din cauza ca eram obisnuita sa muncesc fara oprire pentru sume nesemnificative de bani in alte locuri.

  Ma simt speciala ca pot castiga bani la Preziosa!

  Acum jobul de la Preziosa nici nu poate fi comparat cu joburile pe care le-am avut inainte, deoarece jobul de model de videochat de aici este mult mai sus decat toate. Nu stiu cum vad altii videochatul sau ce impresii au, dar eu ma simt chiar mandra ca lucrez aici.

  Consider ca nu toate fetele ar putea sa faca lucrurile pe care le fac eu. De fapt, cu putin efort, toate fetele pot castiga multi bani din videochat, insa asta nu ma opreste din a ma simti speciala. Pentru ca poate nu pe toate le duce mintea sa prosteasca oameni cu cuvinte si sa primeasca bani pentru asta.

  Avantajul meu este ca stiu engleza si cand sunt online la Preziosa, vorbesc mult in engleza si uite ca din multa vorbaraie castig 450 de lei zilnic. De asta am si zis ca uneori simt ca nu as merita asa multi bani, ca doar trancanesc aiurea din gura si vin sumele :)))).

  Toate fetele din Iasi ar vrea 450 de lei zilnic

  A fost o zi in care am avut vreo 3 privaturi la Preziosa si toata ziua am vorbit de filme, de jocuri, de haine, de orice se putea vorbi si a trecut timpul in zbor. Mi se potriveste de minune acest job, cam asta e tot ce pot spune.

  Sunt zile in care nu doar vorbesc, da, asa e. Dar asta e frumusetea jobului de la Preziosa, ca nu fac mereu aceleasi lucruri si n-apuc sa ma plictisesc. In fond, cine n-ar vrea sa castige ca mine cate 450 de lei ZILNIC, dintr-un job atat de usor, si doar 8 ore de munca pe zi?

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img