More
  AcasăHeyluxCastig la Heylux atat cat sa-mi iau un laptop nou in fiecare...

  Castig la Heylux atat cat sa-mi iau un laptop nou in fiecare luna

  Castigurile mele ca model de videochat la Heylux au fost mari inca din prima luna in care m-am angajat aici. Ba chiar as putea spune ca sunt atat de mari incat in fiecare luna as putea sa-mi cumpar lucruri de peste 4.000 de lei. Ceea ce inseamna ca eu castig mult mai mult de atat la Heylux, evident.

  De exemplu, inainte sa ma angajez la Heylux imi doream foarte mult un computer nou, performant, pentru ca nu aveam. Aveam un laptop mic si vechi, care nu prea functiona si-mi doream sa-l schimb. Ei, cu jobul in videochat de la Heylux imi pot cumpara cate-un computer luna de luna :))). Daca vreau, bineinteles.

  Cumpar numai lucruri scumpe din banii castigati zilnic la Heylux

  N-am ce face cu atata computer, dar am dat un exemplu ca as putea sa-mi cumpar absolut orice. Daca stau sa ma gandesc bine, imi pot cumpara si masini din acelea second hand la 1.000-2.000 de dolari, ca am destui bani. Insa eu vreau o masinuta ceva mai scumpa, nu vreau una asa ieftina.

  Ca daca voiam una asa ieftina, imi cumparam cate una in fiecare luna cu jobul de la Heylux, dupa cum am spus si mai sus. In vreme ce altii se chinuie sa castige 1.000-1.200 de lei lunar cu un program de munca de la 8 pana la 7 seara, in fiecare zi, eu nu ma stresez deloc ca sa castig zilnic cate 340 de lei dintr-un program de munca de la 8 pana la 3-4 dupa amiaza.

  Si nu te gandi ca e un program fix, eu mi l-am facut in asa fel, pentru a avea restul zilei pentru mine. Daca voiam sa lucrez seara, lucram seara, nu era problema. Dar am ales un program in interesul meu, mi se pare normal. Ca sa pot face mai mult lucruri in decursul zilei.

  Bani multi si distractii: asta inseamna sa fii model de videochat

  Nu e misto sa ai o viata asa cum am eu? No stress, doar chill, relaxare, bani, distractii. Nici nu stiu cat timp o sa tina chestia asta, dar iti dai seama ca probabil o sa tina atata timp cat o sa vreau sa lucrez la Heylux. Prin urmare, o sa vreau sa lucrez cat de mult pot aici ca model de videochat, ca sa nu mai trebuiasca sa duc lipsuri.

  Stiu ca poate am dat exemple banale, insa ideea de baza era ca am FOARTE MULTI bani de cand sunt model de videochat la Heylux. Mai mult nici nu-mi mai trebuie.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img