More
  AcasăHeylux Heylux imi ofera o viata la un alt nivel

   Heylux imi ofera o viata la un alt nivel

  De fiecare data cand lucrez la Heylux Iasi, simt ca pasesc intr-o mini lume din New York, o mica particica din acest oras. Viata mea e la un alt nivel cand sunt model de videochat aici, vad totul cu alti ochi. Nu stiu daca e datorita jobului in sine sau datorita banilor castigati, dar totul e diferit de cand sunt model la Heylux.

  Si-asa traiesc o viata de lux in comparatie cu conditiile oferite de celelalte joburi de pe piata muncii. Luand in calcul faptul ca majoritatea iesenilor lucreaza pe baza unui salariu minim pe economie, asta inseamna ca ei se chinuie sa treaca de la o luna la alta cu 1200-1300 de lei in buzunar.

  Poti compara 3000 de dolari (castigurile mele la Heylux) cu 1200 de lei?

  Iar peste 3000 de dolari in comparatie cu cei 1200 de lei e… e o suma care chiar imi aduce tot ce-mi doresc de la viata. Asta inseamna o viata de lux in Iasi, in care imi permit sa fac tot ce-mi cere inima. De la operatii estetice, pana la shopping, masini, iesiri in oras, tot ce vreau eu.

  E vorba deja de un alt nivel in viata, la care am ajuns fiind model de videochat la Heylux, lucru de care sunt pe deplin multumita. In Romania nu e viata atat de scumpa pe cat se crede. Ca si-n strainatate sunt cam aceleasi preturi peste tot, nu e chiar asa cum au unii impresia.

  Adica pana si cu 4000 de lei lunar poti trai super bine in Iasi, distractii si shopping, una, alta… adica nu e o suma asa de lasat balta, iar daca 4000 de lei e de ajuns pentru o viata mai mult decat decenta, ia si incearca sa-ti inchipui cum este pentru mine viata in Iasi, avand peste 3000 de dolari castiguri din videochat.

  Poate sunt norocoasa sau poate pur si simplu am stiut ce-am vrut de la viata, cert este ca jobul in videochat la Heylux m-a sustinut in tot ce mi-am dorit pentru un viitor mai bun si am primit ce-am vrut.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img