More
  AcasăLucky StudioLucky Studio este regele in domeniul videochatului

  Lucky Studio este regele in domeniul videochatului

  Dupa ce am auzit si am vazut de ce experiente au parte unele modele de videochat la alte studiouri, am realizat si mai tare cat sunt de norocoasa ca m-am angajat la Lucky Studio si mi-am vazut de treaba mea. Sunt foarte sincera cand spun ca as recomanda acest studio din inima tuturor fetelor si ca toate ar merita sa lucreze intr-un asemenea studio, nu intr-o „maghernita”, ca nici nu stiu cum sa le mai numesc.

  Unii oameni au impresia ca daca inchiriaza un apartament si decoreaza putin camerele, gata se numeste „studio de videochat”, peste noapte. Asta mi se pare ignoranta totala, sa fii atat de neprofesionist incat sa angajezi fete in asemenea locuri, fara sa-ti pese de conditiile de munca. Si mai au fi pretentia sa-ti ia 60-70% din castiguri si tu sa ramai cu 30%!

  Eu daca as lucra intr-un studio atat de jalnic, as lua 100% din castiguri, ca ei nu m-ar ajuta cu nimic! Ce, au impresia ca o camera e de ajuns sa poti fi numita model de videochat? Am si eu camera acasa! Nu de asta apeleaza lumea la studiourile de videochat.

  Fetele apeleaza la studiouri pentru a se bucura de o echipa profesionista care le sta in permanenta la dispozitie, care le ajuta, care le ridica si le duc in topurile castigurilor. Fetele au nevoie de machiaj profesionist, de sedinte foto pro, de lux in camere, de lumini perfecte, de un decor ireprosabil si de legalitate.

  Adica, pe scurt, fetele au nevoie de Lucky Studio Iasi. Ca aici gasesti toate aceste lucruri si chiar mai mult de atat. Si partea misto e ca toate aceste lucruri sunt pe gratis, la fel si transportul zilnic, chiar si cazarea pentru cine vrea.  Lucky Studio nu se joaca, acesta ofera fetelor conditii de exceptie in care au sansa sa exceleze, nu o camera pricajita.

  Si cu toate acestea, la Lucky Studio am sansa sa ajung si la 80% comision din castigurile mele, spre deosebire de studiourile acelea jalnice care au multe pretentii.

  Unii nu au cum sa inteleaga, dar se vede de la sute de km care studiouri sunt naspa si care sunt bune. Lucky Studio e regele studiourilor pentru mine, nu exista studio mai bun si asta o pot confirma si zecile de fete care lucreaza aici si castiga sute de euro in fiecare zi si le place asta. E normal sa-ti placa, atunci cand lucrezi cu cei mai buni.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img