More
  AcasăHeyluxSa-ti spun pe ce cheltuiesc cu bonusurile saptamanale primite la Heylux Iasi!

  Sa-ti spun pe ce cheltuiesc cu bonusurile saptamanale primite la Heylux Iasi!

  Atunci cand lucrezi pe 900-1200 de lei lunar, orice suma sau bonus de pana-n 100 de lei poate sa faca diferenta la salariu. Pentru mine, in schimb, diferentele se vad altfel. Nu pot spune ca m-as bucura la fel de 100 de lei ca bonus, la un salariu de 1000 de lei, cand eu am venituri lunare mai mari de 5.800 de lei si bonusuri saptamanale peste 300 de lei.

  Am spus bine, da, bonusuri saptamanale, nu lunare. Te intrebi unde? unde altundeva decat la Heylux Iasi, sa fim realisti. Te asteptai sa vorbesc despre aceste bonusuri in alt domeniu, decat cel al videochatului? Toata lumea e constienta in ziua de azi ca numai din videochat poti castiga sume atat de mari si atat de repede.

  Sunt luni in care am castig si peste 1.000 de dolari in 2 saptamani

  De exemplu, sunt luni in care castig si 1.000 de dolari pentru doua saptamani la Heylux. In doua saptamani eu reusesc sa castig mai bine cat unii nu castiga nici in 2-3 luni de munca. De-asta eu nu pot face diferenta la fel, pentru ca eu m-am obisnuit cu sume mari.

  Bineinteles ca si 100 de lei e bine primit, dar niciodata n-o sa primesc un bonus de 100 de lei lunar la Heylux. Cel putin 300 de lei in fiecare duminica, atat castig eu la Heylux, DIN BONUSURI. Ca din castigurile mele e alta treaba. Sau stai… N-am explicat cum vine treaba cu bonusurile?

  Pai… Heylux este printre singurele studiouri de videochat din Romania unde un model de videochat isi poate dubla veniturile gratie bonusurilor de performanta oferite de studio. Efectiv, sunt fete la Heylux care pot avea si bonusuri de 3.000 de lei SAPTAMANAL pentru castigurile avute. Da, se poate.

  Din bonusurile primite la Heylux ma pot rasfata precum o printesa

  Eu nu-s atat de avansata, recunosc ca nu primesc bonusuri de 3.000 de lei saptamanal la studio, dar macar am peste 300 de lei. Asta trebuie sa insemne ceva, nu? Ca intr-o luna, 300 si cu 300 se aduna. Si-oricum, mai mereu am mai mult de 300 de lei bonus, spun asa doar estimativ, sa-ti faci o idee.

  Vrei sa stii ce fac eu cu bonusurile primite aici? MA DISTREZ! Oh, da, fiecare banut din bonus e pus deoparte si din ei ma duc la piscine, in cluburi, la masaj si spa, la relaxare, saloane. Doamne, ma distrez si nici nu simt cum se cheltuie banii, ca sunt oricum primiti de la studio drept bonus. Mai am si castigurile mele zilnice de care ma bucur :>

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img