More
  AcasăHeyluxCastigul saptamanal din videochat la Heylux imi aduce vacante de vis

  Castigul saptamanal din videochat la Heylux imi aduce vacante de vis

   

  Inainte doar visam sa merg pe un vas de croaziera! Aveam colege care aveau parinti navigatori si ma mai uitam la pozele trimise de ele, cam atat. Speram sa ajung si eu intr-o buna zi sa ma bucur de o vacanta pe vas, macar una…si era pacat ca aveam impresia ca-s doar sperante. Pe vremea aia nici nu ma gandeam ca din banii castigati la Heylux o sa-mi permit vacante de acest gen chiar si lunar!

  Am visat eu cat am visat, dar si cand au inceput visele sa devina realitate cu jobul de la Heylux, parca ma simteam in paradis! Cu acest loc de munca pe care-l am in videochat la Heylux, visele mele nu mai sunt chiar vise, sunt mai mult realitate. Si nu mai sunt atat de nesemnificative precum o vacanta pe un vas de croaziera.

  Castig si peste 4000 lei saptamanal din videochat in Iasi, deci imi permit…

  Am vise mai marete de atat. O vacanta pe un vas de croaziera imi permit lunar, chiar saptamanal daca ma straduiesc putin mai mult la Heylux. Castigurile de aici depind de mine, deci conteaza cat ma implic eu in a castiga cat mai mult.

  Interesul meu e sa am cele mai mari castiguri, iti dai seama, dar pana sa ajung acolo, ma bucur de castigurile pe care le am momentan, care sunt si ele destul de marisoare. Ca am saptamani in care poate castig numai 2000 de lei, dar am saptamani in care am si cate 4000 de lei.

  Da, exact, in 5-6 zile de videochat la Heylux pot castiga suma aceasta. Ce, te mira? Sa nu te mire, ca orice e posibil intr-un studio de videochat cu asa renume. Iar cei 4000 de lei castigati sunt fara bonusurile de performanta oferite saptamanal de Heylux, care sunt si alea intre 60 si 9000 de lei.

  Cu tot cu bonusurile de la Heylux, castigurile mele sunt uriase

  Pentru vreo 4000 de lei, sa spunem, bonusul saptamanal trece de 1500 de lei. Sunt niste castiguri imense, care imi aduc vacantele mult dorite. Ti-am zis, inainte numai speram la vacantele pe vas, acum m-am si plictisit de cat am mers. De cand sunt model de videochat la Heylux cred ca am mers deja de vreo 5 ori in vacanta pe vas.

  Deci nu mai este surprinzator pentru mine, dar tot placut este. Sa calatoresc, sa vizitez, sa ma relaxez… Asta va fi mereu placut, indiferent de situatie. Plus ca am vazut tari si orase pe care le vedeam numai cu degetul pe harta sau prin poze, deci n-am cum sa nu fiu recunoscatoare pentru asta. Sunt recunoscatoare pentru tot ce-mi aduce acest job in videochat.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img