More
  AcasăPreziosaLa Preziosa ai peste 2000 dolari lunar, iar la alt job in...

  La Preziosa ai peste 2000 dolari lunar, iar la alt job in Iasi, ai 1.000 RON. Ce alegi?

  Marea majoritate a femeilor care sunt intrebate daca aleg videochatul sau alt job, ar spune ca alt job. Dar stii care-i adevarul? Adevarul este ca-n mintea lor toate vor un job in videochat ca la Preziosa Iasi, oricat ar nega ele! N-am vazut in viata mea om caruia sa-i placa sa lucreze pe 1000 de lei, cand are sansa sa castige peste 2000 de dolari.

  Cu atat mai putin o femeie, care iubeste sa aiba bani, sa cheltuiasca, sa se bucure de viata. Poate barbatii sunt mai restransi in a cheltui, dar femei n-am vazut in viata mea carora sa nu le placa sa aiba multi bani, sa faca shopping, sa faca una alta.

  Cu un job in videochat ca asta, iti permiti lucruri scumpe

  Adica tu preferi ca fata sa iti cumperi o bluza la 80 de lei o data la o luna, ca atat iti permiti din salariu, sau preferi sa faci cate o sedinta de shopping de cate 3000-4000 de lei, sa-ti cumperi doar lucruri de brand, intr-o singura zi?

  E simplu raspunsul si cred ca-l stii si tu. Eu nu spun nimic neadevarat din propozitiile de mai sus, ca am lucrat si eu pentru minimul pe economie si chiar asa era. Cand munceam atata timp pentru 1000 de lei, crezi ca ma lasa inima sa dau 100-200 de lei pe o haina?

  Ma chinuiam sa-mi iau si eu o bluzita sau un pantalonas la 80-90 de lei din banii care-mi mai ramaneau dupa ce plateam cheltuielile in casa si aia era. Cine da bani pe haine si alte chestii scumpe cand n-are de unde, nu?

  La Preziosa ai sansa sa castigi cat vrei tu

  Dar asa, cand stii ca ai peste 2000 de dolari lunar, adica peste 80 de milioane, nu-ti vine sa dai jumatate pe haine, pe shopping in mall? Hai ca stiu ca-ti place, nu nega ca n-are rost!

  Ca dupa aia iti mai raman 4000 de lei, si n-ai cum sa spui ca nu poti trai cu 4000 de lei. Asa cum am trait cu 1000 de lei lunar, cu 4000 de lei castigati la Preziosa mi se pare lux, normal ca ma bucur de ei si traiesc bine. Oricum nu se intampla sa raman doar cu atat, ca am si luni in care depasesc si 3000 de dolari, poate chiar si 4000.

  Videochatul la Preziosa mereu ma surprinde, de asta eu ca fata iubesc sa lucrez aici, ca-mi pot permite altfel anumite lucruri de la viata.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img