More
  AcasăHeyluxLucrez de-o saptamana la Heylux si deja am strans 2000 de lei....

  Lucrez de-o saptamana la Heylux si deja am strans 2000 de lei. Cum?!

  2000 de lei intr-o saptamana si mai urmeaza sa primesc inca o suma uriasa de bani de la Heylux. De stiam ca imediat ce ma angajez aici, o sa sara banii pe mine, nu ma angajam eu deja de mult? Am reusit sa strang 2000 de lei cum nici eu nu stiu… am venit la interviu, unde am primit 600 de lei.

  Iar apoi am inceput sa lucrez, bineinteles. Cei 600 de lei au fost gen un bonus de bine venit, cam asa ceva. Cand am inceput munca propriu zisa, am dat si de castigurile zilnice. Fiind la inceput, oscilez intre 150 si 200 de lei pe zi, insa asta urmeaza sa se schimbe cu trecerea timpului.

  E logic ca n-am cum sa castig cate 2000 de lei pe zi din prima, dar eu m-am multumit cu atat pentru inceput. Plus ca acesti 2000 de lei de care zic eu i-am strans in 5 zile mai exact, nici macar o saptamana. Ca atat am lucrat, 5 zile si de acum mai urmeaza si altele.

  Pentru 5 zile lucrate, 2000 de lei zic eu ca-s mai mult decat ok…

  Pentru inceput, eu zic ca e mai mult decat bine. Iau in considerare si faptul ca nu lucrez decat 7 ore online ca model de videochat la Heylux si am avut ocazia sa-mi aleg singura camera de logare si programul de munca, cu tot cu ture si zilele de munca pe care le-am vrut.

  Asa ca, in acest context, eu zic ca e super ca m-am facut de 2000 de lei. Si mai urmeaza alti 14000 lei cash drept bonus de fidelitate dupa ce implinesc 30 de zile lucrate in studio. Pana atunci, mai castig usor, usor cate 200, 300 de lei pe zi si eu-s multumita.

  Se strang banii, n-am treaba. De nu ma fac eu intr-o luna cu vreo 5000 de lei, sa vezi de nu. Si tinand cont ca eu am fost obisnuita pana acum sa lucrez pentru bani de 5 ori mai putin, 5000 de lei sunt aur pentru mine. Imi schimb si eu garderoba, imi cumpar farduri, genti… ma rasfat si eu, ca altceva ce-am de facut.

  Cheltui banii pentru ca vin altii. Acesta e cel mai minunat avantaj de la Heylux, ca indiferent de cat cheltui, o sa castig in urmatoarele zile alti bani. Asa ca pana acum sunt super multumita de jobul meu in videochat. Pentru ca sunt constienta ca in niciun alt loc de munca din Iasi nu o sa castig asa bine ca aici. Abia astept sa ajung si eu sa castig cate 2000 de lei zilnic!:X:X:X:X

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img