More
  AcasăHeyluxLa Heylux sunt ajutata pana si cu permisul auto si mai castig...

  La Heylux sunt ajutata pana si cu permisul auto si mai castig si peste 2000 dolari

  Am mai ajuns sa vad si asta! Intr-un studio de videochat sa fiu ajutata sa iau permisul. Asa ceva… :))) N-am mai intalnit pe nicaieri, e prima data cand intalnesc un studio atat de dispus sa isi ajute modelele. Am mai auzit eu de studiouri bune, dar asa cum e Heylux, sincer n-am mai auzit.

  Heylux poate sa faca asta fiindca are si soferite de care dispune. Aceste soferite se ocupa de transportul gratuit al modelelor in fiecare zi, iar daca tot sunt soferite, ma pot ajuta si cu permisul auto. Deja am spus doua lucruri pentru care Heylux poate fi optiunea tuturor iesencelor: transportul gratuit si permisul auto.

  Niciun alt studio de videochat din tara nu mai ofera asta

  job la heylux iasi
  job la heylux iasi

  Doua lucruri care, de altfel, nu le mai gaseste nimeni in alt studio de videochat. Sunt sigura ca in alte studiouri abia, abia se ofera bonusuri modelelor, deci e putin probabil ca acestea sa beneficieze de transport gratuit, din partea studioului. Eu numai pentru acest aspect apreciez enorm de mult jobul pe care-l am in videochat la Heylux, pentru ca ma ajuta sa economisesc multi bani.

  Multa lume isi da cu parerea si spune ca daca se castiga chiar atat de multi bani la Heylux, de ce ar trebui sa ma bucur ca pot economisi bani… pai, daca vreau casa mea, masina mea, nu e logic sa economisesc? Ca daca arunc cu bani intr-o parte si-n alta, nu ajung nicaieri.

  Trebuie sa fiu egoista pentru a castiga indeajuns de multi bani, banii pe care eu mi-i doresc. Si normal ca ma bucur de asta si de faptul ca pot primi si cazare gratis datorita celor de la Heylux, cat si make-up in fiecare zi inainte de turele de munca. Am mai auzit ca mai sunt studiouri unde nu se primesc sedinte de make-up gratis si nici sedinte foto, dar la Heylux este ceva la ordinea zilei.

  Transport asigurat, cazare, permis auto, bani multi… am totul!

  job la heylux iasi
  job la heylux iasi

  Deja sunt o multime de lucruri pe care iesencele le-ar adora la jobul de la Heylux Iasi, nu alta! Eu una ma multumeam si cu mai putin, sincera sa fiu, dar daca am sansa sa profit de aceste beneficii, o s-o fac. O sa profit de castigurile intre 400 si 2000 de lei zilnic de la Heylux, de bonusurile saptamanale, de faptul ca ma ajuta cu permisul auto si-mi ofera chiar si-o suma mare de bani daca reusesc sa iau permisul!

  Crezi ca pot sa vreau mai mult? La Heylux crede-ma ca am totul!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img