More
  AcasăPreziosaE uimitor cat de mult mi s-a schimbat viata cu Preziosa si...

  E uimitor cat de mult mi s-a schimbat viata cu Preziosa si castigurile din videochat

  Acum un an si ceva mergeam numai prin magazine second hand, cumparam numai prostii ieftine, numai lucruri care ma tineau o luna, doua, si incercam cat mai mult sa economisesc. Castigam 1300 de lei si pe aceia ii castigam cu greu, dupa 2 ani de experienta in acelasi loc. Ca altfel as fi avut 900 de lei. Si… am trecut de la genul acesta de viata, la o viata in care parca e ziua mea in fiecare zi.

  Numai iesiri prin cele mai misto locuri, petreceri cu prietenele mele, masina noua, cumparaturi din malluri si magazine scumpe, branduri peste branduri, excursii prin Europa si cat mai multe distractii. E de necrezut ca am trecut atat de rapid de la multa “saracie”, ca sa spun asa, la o situatie materiale excelenta.

  Cand castig atatia bani, parca toata lumea e a mea

  Nici sa-mi fi aratat cineva ca pot avea viata asta n-as fi crezut. Eu n-am crezut decat in momentul in care am inceput sa castig mai mult bani decat niciodata la Preziosa. Pentru ca viata mea s-a schimbat atat de mult in bine, nici nu ma mai intereseaza daca altii m-ar judeca pentru ca-s model de videochat.

  Eu am ajuns sa am ce viata am vrut, de ce mi-ar pasa daca altii ma judeca? Atat de multe mi-a adus jobul in videochat la Preziosa, incat sunt foarte indiferenta. Dar spun asta ca si idee, pentru ca oricum n-are cine sa ma judece, daca nimeni nu stie ca eu sunt model la Preziosa.

  Acum un an castigam 1300 lei lunar si acum dau atat pe o geanta Tommy Hilfiger sau Armani, sa spunem. Sau orice brand, nu conteaza, toate imi plac. Atata timp cat imi permit, normal ca-mi plac :)))

  Nimic nu mai conteaza cand am peste 7000 lei lunar din videochat

  Am auzit multa lume spunand ca viata nu sta in lucrurile materiale si… asa e, nu sta. Dar nu te simti mai bine sa stii ca ai lucruri multe, scumpe si frumoase si esti privita cu admiratie pentru asta?

  Ca asa o fi, nu conteaza lucrurile acestea in viata, dar daca tot le pot avea, de ce nu. Eu am sa profit, pentru ca ma simt bine cand imi cumpar lucruri, ma simt bine sa duc o altfel de viata, decat cea cu care eram obisnuita inainte. Doar pentru ca nu conteaza lucrurile materiale in viata, nu inseamna ca faptul ca am castiguri mai mari de 7000 lei lunar la Preziosa nu ma bucura.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img