More
  AcasăConfesiuniJurnal de model - prima zi la Lucky Studio

  Jurnal de model – prima zi la Lucky Studio

  Revin cu continuarea poveştii. După cum vă povesteam într-un articol anterior, viaţa mea era una de real chin înainte să aud de Lucky Studio. Mă luptam cu greutăţile financiare, până am găsit această salvare de la toate problemele pe care le aveam. În principal erau cele financiare, pentru că – trebuie să recunoaştem – de la bani pleacă totul.

  Vorbind cu câteva colege care erau deja modele la Lucky Studio, mi-am luat inima în dinţi şi mi-am spus să încerc. Nu am vrut să merg singură, aşa că am rugat o colegă din cămin să meargă până la studio cu mine. Zis şi făcut – am dat un telefon şi mi-am programat interviul într-o zi în care eram şi eu mai liberă – acea zi de sâmbătă n-am s-o uit niciodată.

  Chiar de la telefon m-a impresionat vocea prietenoasă a managerei. Totul ok până aici. Aveam nişte emoţii de zile mari şi eu şi colega. Totuşi am mers – şi nu oricum – a venit o maşină de la studio după noi, atât de amabilă a fost managera, care a înţeles că nu ne permitem să dăm bani pe un taxi.

  Am ajuns şi la clădirea cu pricina. Imediat cum am intrat am observat ceva: doar fete! Mi s-a spus apoi că asta e politica Lucky Studio – fără bărbaţi în studio. Îmi convenea la maxim lucrul ăsta: cred că m-aş fi simţit cel puţin stânjenită dacă ar fi circulat şi bărbaţi pe acolo.

  La început am văzut câteva birouri, am avut o discuţie (aşa mi s-a părut, o simplă discuţie, nicidecum un interviu!), după care am fost întrebată când pot să încep. Am fost luată total pe nepregătite (la fel şi colega ce venise cu mine – şi ea fusese acceptată), dar am spus că aş putea începe chiar din acea zi de sâmbătă, în tura de după-amiază, de 8 ore. Ce a urmat a fost absolut uimitor!

  Fiecare dintre noi a fost preluată de fetele de la make-up. Ne aranjaserăm noi, dar mai mult în fugă. După ce am ieşit de la machiat şi coafat, nu ne venea să credem cum arătăm. A urmat apoi şedinţa foto pentru portofoliu. Ceea ce ne-a dat realmente pe spate pe amândouă însă nu a fost amabilitatea tuturor fetelor, nu machiajul, nu şedinţa foto, ci CAMERELE! Echipate şi mobilate cum vezi numai prin reviste. Camere cum am văzut la Lucky Studio văzusem numai prin filme, emisiuni şi reviste în care se prezentau vieţile celor bogaţi. Deci OAU! Cam ăsta a fost efectul. Şi aşa, după şedinţa foto, a început şi prima zi de muncă la Lucky Studio. Deocamdată vă las, revin cu mai multe detalii în câteva zile.

  Yours truly, C.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img