More
  AcasăLucky StudioAfla si tu motivele pentru care Lucky Studio este nr. 1 in...

  Afla si tu motivele pentru care Lucky Studio este nr. 1 in videochat in Iasi

  Oare sunt locuri de munca in Iasi unde sa ti se asigure cazarea, transportul zilnic si orice e necesar la locul de munca pentru a avea conditii impecabile? Daca nu sunt toate la Lucky Studio, cel mai probabil nu mai exista niciun alt job de acest gen. De cand sunt eu, n-am mai gasit job asa ca acesta de la Lucky Studio.

  Si nu ma refer numai la banii castigati aici, care oricum depasesc orice asteptare. De la salariul meu mic pe care-l aveam mereu sa ajung pana la 7.230 lei lunar este o realizare pentru mine. Si nu numai pentru mine, ci si pentru fetele de aici, ca oricum toate au mai mult de 4.000 lei lunar, cred ca 4000 de lei castigi la Lucky Studio in cele mai naspa cazuri.

  Locul de munca asa la Lucky Studio e grozav

  lucky studio angajare
  lucky studio angajare

  Asta zice ceva despre Lucky Studio, ca daca veniturile fetelor nu sunt sub 4000 de lei, inseamna ca ne bucuram toate de trainingul necesar si de conditii bune de munca. Dar, cum am zis mai sus, nu acestea sunt motivele pentru care mai mult de 120 de fete au trecut pragul celor de la Lucky Studio si pentru care e cel mai bun studio de videochat.

  In orice studio de videochat as fi mers in tara aceasta, nu as fi gasit conditiile de la Lucky Studio. Ca sa nu mai zic ca acesta are mai mult de 8 ani de experienta in domeniu, n-a aparut peste noapte ca unele. Uneori, colaborarea cea mai buna este cu cei mai vechi, care stiu ce fac.

  Ca asa imi fac si-o idee despre fetele care au lucrat aici, cum au lucrat si asa mai departe. Dar daca ma angajam intr-un studio nou, ce faceam? Pentru ca n-as fi auzit nimic despre acesta. De unde stiam ca e bun, fara experienta in spate? Mda, lasand asta la o parte.

  Ai fi suprinsa sa afli motivul pentru care peste 120 de fete s-au angajat

  Deja sunt o multime de motive pentru care Lucky Studio este cel mai bun. Dar cele mai importante pentru mine sunt acelea ca m-au ajutat in orice situatie am fost. Cu chiria prima data, apoi cu limba engleza, caci nu stiam prea bine, dar pentru asta nu am pierdut angajarea.

  Multe studiouri nici nu m-ar fi bagat in seama daca nu stiam engleza. Ideea e ca la Lucky Studio am primit tot suportul, de la bonusul de angajare care m-a ajutat in situatii dificile, pana la suport tehnic, training, accesorii in videochat si cate si mai cate. Chiar nu e de mirare ca Lucky Studio e cel mai bun.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img