More
  AcasăPreziosaEsti curioasa sa afli cum castig bani zilnic la Preziosa?

  Esti curioasa sa afli cum castig bani zilnic la Preziosa?

  Multa lume are impresia (gresita) ca daca e vorba de videochat, gata este vorba automat de cine stie ce destrabalare sau ce mai au ei prin cap. Nu, fratilor, videochatul inseamna strict conversatii online, discutii pe net, totul e ONLINE! Cel putin la Preziosa asta inseamna, nu stiu ce vi s-a spus sau cu ce v-au speriat oamenii, dar videochatul e un job atat de simplu incat daca ati vedea cu totii cum e, ati vrea sa veniti aici.

  Asa ca mai lasati putin judecata deoparte, ca nu este cazul. 😀 Stiu ca majoritatea celor care critica videochatul sunt, de fapt, invidiosi ca o fata ca mine poate castiga sute de lei intr-o zi doar stand pe net. Si ce? Daca pot, bravo mie! Asta e si ideea in viata, sa castig bani usor si sa o fac in cel mai rapid mod, ca sa ma pot bucura de viata, nu sa trec pe langa ea.

  Ca degeaba ascult gura lumii si fac ca ei, pentru ca stii ce ar insemna asta? Sa muncesc pana la 40-50 de ani sa-mi platesc ratele la banca si, cand in sfarsit le termin, pot merge si eu intr-o vacanta amarata in Grecia. Dar ma mai pot bucura de viata la aceeasi intensitate ca acum? Nu cred.

  Si hai sa-ti spun ceva. Eu sunt de fel o persoana foarte timida, asa ca inainte sa judeci, vreau sa stii ca Preziosa are varianta videochatului non-adult, adica eu efectiv doar VORBESC si castig peste 300 de lei pe zi. Nu, nu zic doar asa, chiar vorbesc si nimic mai mult. De aia se numeste videochat non-adult.

  In sensul ca eu nu trebuie sa arat nimic in fata camerei, e de ajuns sa fiu draguta, sa port niste discutii si bam! Uite banii ^^. Acum parca ma invidiezi putin, nu? Ce sa-ti fac, daca eu am ales sa lucrez in cel mai discret si bun studio de videochat din Iasi, acum culeg laurii.

  Este rezultatul alegerii mele de a fi model de videochat si ma bucur la maximum de el. Pentru ca n-am griji in viata, totul este usor cand stii ca ai bani zilnic. Vin la munca si Preziosa imi pune totul pe tava, machiajul, transportul, sedintle foto si video, trainingul… eu stii ce trebuie sa fac? Sa vorbesc si atat.

  In asa fel sa castig intre 300 si 800 de lei pe zi si sa mai primesc si bonusuri saptamanale, parca ai vrea si tu, nu?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img