More
  AcasăConfesiuniCe beneficii ai în videochat, lucrând la Lucky Studio Iaşi

  Ce beneficii ai în videochat, lucrând la Lucky Studio Iaşi

  Lucrez la cel mai mare studio de videochat din Iaşi şi din ţară – Lucky Studio. Fac asta de opt luni de zile, chiar dacă există unii ce au o anumită părere despre jobul de model de videochat. La Lucky Studio am văzut cu ochii mei cum sunt demontate toate părerile greşite. Am parte de beneficii la care alte fete de vârsta mea doar visează!

  Nici nu ştiu cu ce să încep. Cu programul super-flexibil? Dacă vă întrebaţi ce înseamnă asta, aflaţi că la Lucky Studio îmi pot alege oricare din cele şase ture de câte opt ore dintr-o zi. Ba chiar am putut să îmi aleg şi zilele în care pot să lucrez, pentru că fac şi facultate. Ce poate fi mai convenabil decât atât?

  Mă întrebam în primă fază cum voi face cu transportul. De acasă şi până la studio am o distanţă destul de mare, dar am fost imediat liniştită. Lucky Studio oferă transport gratuit, cu maşinile şi şoferiţele angajate, tuturor modelelor. Asta ca un bonus, din lista lungă de servicii oferite la semnarea unui contract. Se lucrează 100% legal, iar confidenţialitatea o am garantată. Nu află nimeni că lucrez în videochat decât dacă aleg eu să spun asta.

  Chiar dacă nu am mai lucrat înainte în videochat – am colege care au această experienţă dinainte de a se angaja la Lucky Studio – am fost ajutată de întreaga echipă pentru a putea reuşi să câştig tot mai mult. Este vorba de o echipă formată doar din fete şi femei – nici un bărbat nu are acces în studioul de videochat din Iaşi – Lucky Studio. Tot ca servicii bonus am parte şi de cursuri de limbă engleză şi limbă franceză. Aşa pot comunica mai bine cu admiratorii mei online şi automat îmi măresc câştigurile.

  Ca fată, vrei tot timpul să fii aranjată, să atragi privirile. Lucky Studio mi-a oferit şi asta ca bonus: înainte de fiecare tură, sunt machiată, aranjată, coafată – uneori parcă nici nu mă mai recunosc 🙂  Am parte şi de instruire, mă ajută atât trainerele cât şi celelalte colege cu sfaturi şi recomandări pentru a putea câştiga mai bine.

  Cel mai mare beneficiu pe care mi l-a oferit Lucky Studio este posibilitatea de a avea în fiecare zi bani în buzunar. Pot să aleg cum să fiu plătită – la zi, la săptămână sau la lună. Desigur am ales plata la zi, o invenţie a studioului de videochat Lucky Studio. Aşa sunt sigură că de fiecare dată sunt plătită la timp şi corect. Uitam să vă spun şi de şedinţele foto gratuite, sau de banii cu care plec în fiecare zi de la studio – între 300 şi 800 lei. La câte beneficii şi bonusuri am, Lucky Studio Iaşi este un loc de unde nu voi pleca prea curând!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img