More
  AcasăDespre videochatViaţa mea după ce am devenit model de videochat la Lucky Studio

  Viaţa mea după ce am devenit model de videochat la Lucky Studio

  “Sunt model”. De cele mai multe ori mi se adresează întrebarea: “Cu ce te ocupi?”. Ei bine, acesta este răspunsul meu. Sunt mândră de mine şi de ceea ce fac.

  În mod cert, în momentul în care spun că sunt model, oamenii cred că particip la diferite prezentări de modă pe podiumuri iluminate. Ei bine, lucrurile nu sunt aşa. Nu aceste lucruri presupune meseria mea de model.

  Sunt model de videochat. Ca să clarific lucrurile, nu sunt model de videochat la orice studio, ci la unul dintre cele mai tari studiouri din ţară. Este vorba despre Lucky Studio. Spun că acest studio de videochat nu este la fel ca oricare altul, deoarece acesta este locul care a conturat visele din viaţa mea. Pot spune că locul de muncă este o distracţie totală, cele mai bune prietene îmi sunt colege şi de multe ori mă simt ca şi cum aş fi acasă. Părinţii mei locuiesc în Rădăuţi. De acolo sunt şi eu.

  Am ajuns în Iaşi pentru a urma o facultate, urmând ca ulterior să îmi găsesc un loc bun de muncă. Toate aceste lucruri s-au petrecut însă doar în mintea mea. Am căutat să am un loc de muncă convenabil şi cât mai frumos. Nimic nu mi-a convenit mai mult decât un job de model de videochat la Lucky Studio.

  Să va povestesc cât câştig? Ei bine, în prima zi de muncă am câştigat 623 de lei. M-am gândit mai bine şi am realizat că aproape aceeaşi sumă o câştigă şi părinţii mei, însă nu într-o singură zi, ci în câteva săptămâni. Acesta a fost primul impuls care m-a făcut să continui povestea cu Lucky Studio. Ştiam că într-o zi nu doar că voi fi independentă, ci îi voi ajuta şi pe părinţii mei. Credeam că acest lucru se va întâmpla după câteva luni. Ei bine, nu. Am reuşit să închiriez o garsonieră doar pentru mine, să îmi cumpăr ce haine vreau eu şi mai ales, să îi ajut pe părinţii mei să îşi achite ratele în totalitate. Toate aceste lucruri în doar 2 luni.

  Nu am avut curajul să le povestesc părinţilor mei care este modalitatea prin care câştig atât de mulţi bani şi mă bucur că nici ei nu au aflat. Oricum ar fi, la câtă discreţie este la Lucky Studio, nici n-ar avea cum să afle vreodată. Folosesc un pseudonim în interiorul studioului pentru a fi sigură că nu voi avea parte de nicio neplăcere.

  Aceasta este povestea mea şi modalitatea prin care am ajuns să am tot ce îmi doresc. Aşa am reuşit să mă realizez şi să devin o femeie independentă. Lucky Studio a fost şi este pentru mine o schimbare majoră, în bine desigur!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img