More
  AcasăLucky StudioLa Lucky Studio îţi poţi alege tipul de contract pe care îl...

  La Lucky Studio îţi poţi alege tipul de contract pe care îl dorești

  Pentru că sunt model la studioul de videochat Lucky Studio Iaşi, îţi pot spune o mulţime de lucruri care te-ar putea interesa despre videochat. Eu sunt Anemona şi lucrez în videochat, mai exact la Lucky Studio, de câteva luni bune. Mă pot lăuda cu banii pe care îi iau şi cu felul în care arăt. Cred că felul de a fi m-a ajutat mult. Studioul de videochat ieşean ţine la înfăţişarea angajatelor sale şi le asigură cele mai bune servicii de înfrumuseţare. Dar, deocamdată vreau să-ţi spun despre salariul pe care îl poţi avea aici, ca şi mine.

  Aici, la locul meu de muncă de suflet, ţi se va spune încă de la interviu că ai posibilitatea de a-ţi alege tipul de contract pe care îl dorești. Ah, şi trebuie să mai ştii că banii se primesc zilnic dacă îţi doreşti asta. Deci, sunt două variante la alegere. În primul rând, ai putea să faci banii tăi pe baza unui comision – de 50 sau 80% – , iar în al doilea rând ai putea să te angajezi cu contract de colaborare, care înseamnă că vei primi un salariu fix de 4500 de lei pe lună. Wow, cât de mulţi bani, ai putea spune! Fix aşa am spus şi eu la început şi de asta am ales varianta aceasta. Cred că ţi se va potrivi mănuşă şi ţie.

  Însă, trebuie să mai ştii ce anume se cere de la tine, lucruri pe care le vei afla la interviu. Ţi le spun eu până atunci, totuşi. Fiecare fată sau femeie ce îşi doreşte să lucreze ca model la Lucky Studio Iaşi, trebuie să ştie următoarele:

  1. Are nevoie de cunoştinţe medii de limbă engleză şi de limbă franceză. Poate şti din ambele, ar fi chiar şi mai bine. Să arate bine, însă nu neapărat excepţional, este de asemenea un criteriu de selectare a modelelor.
  2. Seriozitatea şi entuziasmul sunt două lucruri pe care trebuie să le ai la tine mereu. Ca în orice alt domeniu al muncii, şi aici este nevoie de aşa ceva, ca să fie totul un întreg.
  3. Despre programul de lucru, trebuie să ştii că există 3 ture din care vei alege doar una pe zi, cum vrei tu. Ai putea face asta dimineaţă, după-amiază sau noaptea, dar depinde de tine şi de cum eşti obişnuită. Mie, de exemplu, îmi place să conversez cu clienţii după-amiază. Acest job ţine de faptul că vei lucra 5 zile pe săptămână, 4 săptămâni pe lună, fix ca în orice altă parte.
  4. Ai trainer care să te ajute să înveţi cum să fii un model de videochat bun. Ţinuta, machiajul asigurat tot de Lucky Studio şi subiectele de discuţii, sunt câteva dintre lucrurile ce le vei avea în vedere.

  Cu toate acestea spuse, cred că şi tu ai dori să ne faci cel puţin o vizită. Fii curioasă şi descoperă un job bun pentru tine.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img