More
  AcasăAngajari videochatAm parte de cel mai avantajos contract de munca la Preziosa

  Am parte de cel mai avantajos contract de munca la Preziosa

  Lumea fuge de obicei de contractele de munca, desi avem nevoie de ele, nu prea ne convine niciodata ce semnam. Adica ne trebuie, dar cui ii place sa fie conditionat de o hartie? Ca majoritatea contractelor iti impun o anume perioada de munca, fel si fel de conditii si cate si mai cate lucruri pe care toti le urasc.

  Ma gandeam ca o sa fie la fel si la Preziosa, cand m-am angajat acum 10 luni in videochat aici. Dar n-a fost nicidecum asa, ba chiar mai mult, eu am fost cea care a decis sa semneze un nou contract dupa ce s-a terminat cel vechi, pentru ca am vazut cu ochii mei ca tot ce mi s-a promis aici se indeplineste.

  Cele mai avantajoase pachete de bonusare sunt in acest studio

  Ca model de videochat la Preziosa, n-as fi visat niciodata ca voi ajunge atat de departe. Initial, semnasem numai pentru 6 luni, sa vad ce si cum. Chiar daca au fost numai 6 luni, cei de la Preziosa mi-au oferit chiar si-asa aceleasi conditii pe care le au si celelalte fete.

  Prin asta, ma refer la: un pachet de bonusare din care am primit o suma mare de bani, alaturi de cazare+transport gratis in fiecare zi, training specializat in videochat (chiar si cu meeting-uri la Praga), cursuri de limba engleza gratis, sedinte foto si video + sedinte de make-up zilnic si accesorii in videochat.

  Pe toata durata celor 6 luni, eu am primit toate aceste lucruri, total impecabile, fara niciun fel de amanare sau greseala. Desi dupa cele 6 luni se presupunea ca plec, am fost tratata cu foarte mare respect si egalitate. Nici n-ai fi zis ca lucrez undeva, ci ca-s acasa la mine, cu familia mea. Atat de bine si confortabil e sa fiu model de videochat aici.

  La Preziosa castig mai mult decat la oricare alt job in Iasi

  Aceste avantaje m-au atras foarte tare, mai ales ca nimic din ce mi s-a promis n-a ramas in urma, totul a fost asa cum mi s-a spus. Am apreciat asta si, desigur, faptul ca am fost capabila sa castig in acele 6 luni  mai mult decat in toata viata. Lunar, am castigat chiar si peste 6.550 de lei din videochat la Preziosa.

  Eh, uite d-asta dupa cele 6 luni am dorit sa continui cu Preziosa Iasi, pentru ca am realizat ca oriunde as merge, nicaieri n-as mai avea avantajele de aici. Contractul de munca de aici imi ofera libertate, confidentialitate, LEGALITATE si sansa de a avea multi bani!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img