More
  AcasăLucky StudioDe ce am reusit azi sa castig 180 de dolari numai ai...

  De ce am reusit azi sa castig 180 de dolari numai ai mei la Lucky Studio?

  Se pare ca, pana la urma, studioul de videochat conteaza atunci cand vrei sa castigi bani in acest domeniu, la fel cum conteaza si trainingul primit. Ca sunt sigura ca daca eu nu eram la Lucky Studio, astazi nu mai castigam 180 de dolari numai ai mei, de exemplu.

  Adica 180 de dolari in mana, primiti dupa 8 ore de stat online la studio, nimic mai mult, nimic mai putin. In bani romanesti, asta inseamna mai mult decat 650 de lei, bani castigati intr-o singura zi. Ce zic eu zi, ca 8 ore nu fac nici macar jumatate de zi.

  Din prima zi am castigat 60 dolari la Lucky Studio

  Si toate astea fiindca am stiut sa aleg studioul bine si m-am angajat unde a trebuit, cu echipa care a trebuit. Cand stiu ca sunt ajutata de o echipa de femei atat de profesionista ca la Lucky Studio, nu am cum sa dau gres vreodata, in orice as face. Si-am stiut asta de la inceput, cand am vazut ca am castigat 60 de dolari ai mei, fara a avea experienta in domeniu.

  Atunci, in ziua aia, pur si simplu a stat o trainerita de la Lucky Studio cu mine si m-a ajutat sa le vorbesc admiratorilor online, mi-a spus ce sa le spun, mi-a zis cateva secrete si aia a fost. Asa am castigat bani in prima zi si de atunci am stiut ca Lucky Studio a fost o decizie inteleapta pentru mine.

  Ceea ce vreau eu sa-ti spun prin acest articol e simplu: mi-am vazut de treaba mea cand m-am angajat la Lucky Studio, am ascultat de sfaturile primite si am facut exact ce mi s-a spus. Multi poate spun ca n-au nevoie de training in videochat, dar eu consider ca fara fetele de la Lucky Studio care m-au ajutat cu trainingul nu faceam nimic.

  Ce simplu este sa castig bani din videochat, n-ai idee!

  Hai sa-ti spun cum… Fetele angajate de Lucky Studio ca si traineri mi-au dat de inteles ca scopul meu este sa incerc sa vorbesc cat mai mult pentru a castiga bani. Toata ideea acestui domeniu de munca este sa stiu cum sa pacalesc admiratorii online din vorbe.

  Initial, eu eram panicata, dar dupa ce m-au ajutat fetele, zici ca am devenit profesionista. Dovada a fost fix azi, ca am fost rabdatoare si trainingul a dat roade. 180 de dolari numai ai mei, din vorbe dulci si pacaleli! Hehe, cum sa nu iubesti Lucky Studio?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img