More
  AcasăAngajari videochatDaca ai 18 ani, deja te poti angaja in videochat la Lucky...

  Daca ai 18 ani, deja te poti angaja in videochat la Lucky Studio

  Cand vei intalni vreodata pe cineva care o sa-ti vorbeasca despre videochat sau vei da de anumite studiouri, primele lucruri de care trebuie sa te asiguri sunt legalitatea si discretia. Acestea sunt primele pe care le iei in considerare atunci cand te angajezi ca model de videochat, cum am facut si eu cu Lucky Studio.

  Sau, cel putin, ar trebui sa le iei in considerare. Ca nu stiu daca asta e important pentru tine sau nu, dar multe fete nu stiu cat de importanta e legalitatea in videochat. Daca Lucky Studio nu era legal, eu nu ma mai angajam aici, nici in ruptul capului. Ce inseamna legal, in videochat?

  Totul este 100% legal si discret in videochat la Lucky Studio

  In primul rand, legal inseamna peste 18 ani. Ca sa te poti angaja la Lucky Studio, trebuie sa ai minim 18 ani. Nu stiu daca sunt studiouri care iau asta in calcul sau nu, insa la Lucky Studio este obligatoriu sa fii majora pentru a fi model de videochat. Studioul acesta nu se joaca deloc cu legalitatea.

  Cu un buletin care sa ateste ca ai peste 18 ani te poti angaja foarte usor la Lucky Studio, de altfel. Scapi de povara cv-ului, de povara actelor si a hartiilor. Pur si simplu mergi, vezi si te angajezi. Daca e studio profesionist, bineinteles. Ca daca nu-i, cine stie cate chestii iti pot cere sau cat poti astepta.

  Eu in 2 zile m-am si angajat la Lucky Studio, s-au miscat super repede. Deci, asta s-a lamurit. Pentru a fi model de videochat la Lucky Studio (dar nu numai aici), iti trebuie cei 18 ani. Cu acestia, ai posibilitatea sa castigi ca mine, pana la 800 de lei in fiecare tura de videochat, uneori si mai mult.

  Chiar daca ai si peste 30 de ani, te poti angaja la studio si castiga bani!

  Depinde de ambitie, ca nimeni nu iti pune bariera in castiguri. Castigi atat cat vrei, cat iti propui, normal. Mai vreau sa mai clarific alt lucru, daca tot sunt aici. Da, trebuie sa fii majora ca sa lucrezi la Lucky Studio, dar asta nu inseamna ca exista niste bariere sau limite de varsta.

  De exemplu, stiam o femeie care avea 36 de ani si voia sa fie model de videochat la Lucky Studio, dar nu se angaja pentru ca se gandea ca e batrana si nu o angajeaza nimeni in videochat. Gresit! Aici se cere doar varsta de 18 ani si bunul simt, nimic mai mult. In rest, orice femeie poate castiga bani la Lucky Studio!

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img