More
  AcasăHeyluxPot primi bonus de angajare la Heylux chiar si pentru o luna...

  Pot primi bonus de angajare la Heylux chiar si pentru o luna lucrata?

  Doar pentru ca este vorba despre videochat, nu inseamna ca nu exista corectitudine, cum exista unii. Oameni incorecti exista peste tot, dar nu si la Heylux. Dovada clara este faptul ca eu aveam de gand sa lucrez numai putin in acest studio si desi nu le-am spus, tot am fost tratata cu respect si corectitudine.

  Eu am fost cea incorecta, daca tot e sa vorbim. M-am angajat initial la Heylux doar asa, in prostie. Ma cam plictiseam si m-am dus la interviu, unde am zis ca vreau sa lucrez mai mult, dar nu era adevarat. Voiam si eu sa vad cum este videochatul si dupa sa plec.

  Mereu am fost tratata cu respect si corectitudine la Heylux

  Am fost o fire mai curioasa de fel si nu m-am putut abtine. Stiu ca n-a fost frumos ce am facut, dar important este ca am dat peste echipa de femei potrivita, care totusi m-a tratat cum a trebuit. Ceea ce m-a surprins, de fapt, dupa 30 de zile a fost motivul pentru care am ramas.

  Bineinteles, si-n aceste 30 de zile lucrate la studio am cam inceput sa vad de ce le place fetelor aici. Dintr-o joaca, am ajuns sa ma simt chiar ca un model adevarat, a inceput sa-mi placa. Ce este de neplacut la un mediu atat de relaxant si frumos de munca, unde totul e femeiesc, rafinat si plin de confort?

  Uite ca din joaca mea s-a ajuns unde nu ma asteptam. Si mereu, dar mereu am primit sprijin din partea fetelor de la studio si m-au tratat frumos. Orice am avut nevoie, ele mi-au adus. Pana si transportul mi-a fost asigurat zilnic, ca tuturor fetelor, desi nu erau obligati si nici nu stiau cat o sa raman.

  Acestia ofera bonus chiar si pentru o luna lucrata la studio

  Chiar si machiajul zilnic l-am primit, desi sunt noua. Orice fata se bucura de asta la Heylux si asta chiar mi-a placut. Cel mai tare mi-a placut sa vad ca dupa 30 de zile, ei mi-au oferit un bonus de angajare pe o luna. Normal ca n-a fost el cel mai mare bonus, ca era doar pentru o luna, dar tot mi l-au dat.

  Gestul a contat si m-au surprins total. Eu care credeam c-au si uitat de bonus… Dar mi-au dat pana la ultimul leu, n-au incercat sa ma pacaleasca. Daca tot a inceput sa-mi placa si-am vazut cat de corecti sunt, am semnat contractul de 2 ani cu Heylux Iasi. De ce sa nu profit de sansa asta?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img