More
  AcasăHeyluxPrimavara e mai frumoasa cand castigurile de la Heylux sunt atat de...

  Primavara e mai frumoasa cand castigurile de la Heylux sunt atat de mari!

  Am inceput anul cu succes din start, cand am decis sa ma angajez la Heylux. Initial, m-am angajat la Heylux pentru ca aveam nevoie de mai multi bani, deoarece cheltuielile pe timpul iernii sunt tot mai scumpe. Recunosc, locul de munca in videochat la Heylux m-a atras pentru castigurile sale. Da, aveam nevoie de bani.

  Dar am ramas pentru mult mai multe lucruri, nu doar pentru bani. M-am angajat prin decembrie si imi place atat de mult acet job in Iasi incat n-as mai renunta la el. Imi sunt atat de dragi toate persoanele de la Heylux incat ma simt ca intr-o mica familie, mi-ar fi greu sa plec de aici.

  M-am angajat la Heylux pentru banii multi care se castiga aici

  videochat heylux iasi
  videochat heylux iasi

  Nici nu vreau sa plec, de ce sa o fac? Daca aici ma simt confortabil, aici ma simt relaxata si mediul de munca este linistitor, fix ce-mi trebuia mie. Aici nu ma simt stresata, nu ma simt nervoasa sau agitata in niciun fel, pentru ca orice fac in acest studio de videochat tine de mine, eu decid cum si ce fac.

  Asta imi confera o oarecare siguranta si liniste, pentru ca nu mai am sef, cum aveam la celelalte companii la care lucram. Acum sunt eu sefa mea, datorita videochatului la Heylux. Chiar nu ma simt deloc ca la un loc de munca, ma simt ca intr-un mini grup de prieteni.

  Iar munca pe care o fac la Heylux este de departe de a se numi “munca”, pentru ca nu depun tare mult efort pentru a castiga peste 430 de lei zilnic aici. 430 de lei zilnic, plus peste 300 de lei bonus in fiecare duminica, asta inseamna multi bani adunati la sfarsitul lunii.

  Mai sunt multe motive pentru care iubesc sa fiu model de videochat

  videochat heylux iasi
  videochat heylux iasi

  Atat de multi, incat uneori si eu ma plictisesc sa ii numar. Imi spun ca-s multi si aia e, nu mai stau sa-i numar pe toti. Incerc sa ma bucur de ei, in schimb. Iar acum primavara e si mai frumoasa cu acest loc de munca pe care-l am aici. Pentru ca au aparut tot felul de lucruri frumoase pe care eu vreau sa le cumpar.

  Dar, de data aceasta, mi le si permit, nu raman doar cu dorinta de a le avea. De asta totul e mult mai frumos in viata mea de cand m-am angajat ca model de videochat la Heylux. Vezi? Banii nu sunt singurii care ma fac sa vreau sa fiu aici, ci tot ce inseamna acest studio.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img