More
  AcasăHeyluxVideochatul la Heylux inseamna o viata de rasfat pentru mine

  Videochatul la Heylux inseamna o viata de rasfat pentru mine

  Ma bucur de rasfat in toate formele sale de cand am reusit sa prind un loc de munca disponibil la Heylux. Cand am vrut sa ma angajez prima data a fost o problema ca erau toate locurile ocupate si chiar voiam si eu sa lucrez. Auzisem multe lucruri bune despre acest studio si vazusem multe recenzii ok si bineinteles ca voiam si eu.

  Ca omul trage la ce e mai bun, nu? Eu am vrut si eu sa vad de ce Heylux este atat de bun in domeniul videochatului, ca doar am si eu dreptul acesta. M-am bucurat cand s-a eliberat un loc si-am putut sa ma angajez eu, deoarece imi doream de ceva timp.

  Chiar de la angajare am fost tratata ca o printesa la Heylux

  heylux videochat iasi
  heylux videochat iasi

  Imediat ce m-am angajat, am simtit o schimbare majora in viata mea, din orice unghi priveam. Toata lumea s-a comportat cu profesionalism cu mine inca de la inceputul angajarii, oferindu-mi-se tot felul de sedinte de infrumusetare, sedinte foto, video, sedinte de make-up si cate si mai cate, pentru a avea un inceput cu brio.

  Si chiar a fost asa, pentru ca mi s-a pus la dispozitie orice a fost necesar pentru a castiga bani din videochat. De n-ar fi fost jobul de la Heylux, probabil n-as fi avut acelasi tratament de lux in alta parte. Stiam ca este o alegere buna sa vin aici! De atunci, ma bucur de rasfat si lux in toate formele sale.

  In trecut, abia daca-mi permiteam cateva iesiri pe luna la un restaurant de lux sau la o piscina mai de fite cu prietenele. Mai mereu stateam in casa si cand nu eram acasa, munceam. O viata plictisitoare, da, pentru ca nu-mi permiteam luxul saloanelor, al shoppingului, al iesirilor.

  Am bani pentru orice, nu ma mai plang de lipsa lor

  heylux videochat iasi
  heylux videochat iasi

  Dar acum da, imi permit si ma bucur de asta din plin. Ma plangeam de bani foarte des inainte sa vin la Heylux, acum ii arunc intr-o parte si-n alta pentru tot ce-mi place. Pana si cu taxiul era o chestie, ca preferam sa merg pe jos km intregi decat sa dau bani pe taxi.

  Acum cred ca merg de cel putin 3 ori pe zi cu taxiul, la shopping, la restaurant, oriunde imi place mie. De cand lucrez aici, nu mai simt ca duc lipsa banilor, e ultima mea problema. Daca imi place ceva, pur si simplu fac acel lucru sau il cumpar, daca e de cumparat. E super placut acest feeling si ma bucur pe zi ce trece mai mult de castigurile peste 130 de dolari zilnice de la Heylux.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img