More
  AcasăHeyluxHeylux face fericita pe toata lumea, nu conteaza ca-i model sau doar...

  Heylux face fericita pe toata lumea, nu conteaza ca-i model sau doar o simpla soferita!

  Probabil te-ai obisnuit sa se vorbeasca despre Heylux si studiourile de videochat la modul general, la felul in care sunt platite si tratate modelele. Si este normal, pentru un studio modelele sunt pe primul loc, sau asa ar trebui sa fie. Insa mai sunt si alte aspecte pe care nimeni nu le observa. In special cand vine vorba de Heylux, care are sute de angajati.

  Fiind un studio din cadrul unui lant de studiouri, Lucky Group din care fac parte Heylux, Lucky si Preziosa, este normal ca managera studioului sa aiba de-a face cu sute de oameni. Sau unii angajatori cred ca este nevoie doar de pc-uri si niste camere si gata, s-a facut studioul de videochat?

  La Heylux toata lumea este platita bine si toate fetele au castiguri super mari!

  Pai da, asa procedeaza cam toti in ziua de azi, iau un apartament si au impresia ca au deschis studio de videochat, poate d-aia sunt si asa nemultumite modelele. Dar la Heylux este ditamai cladirea, care nu are doar modele si din cand in cand in trainer pricajit care vine sa le ajute cu nu stiu ce.

  La Heylux este o echipa intreaga de femei, care incepe de la modele, pana la soferite, contabile, avocate, trainerite, make-up artiste care ofera machiajul zilnic modelelor, casierite, profesoare care ajuta modelele cu limba engleza si franceza si cate si mai cate. Efectiv, cam tot ce are nevoie o companie atat de mare. Intelegi tu.

  Si vreau sa spun ca incepand de la cea mai mica, pana la cea mai mare, toate angajatele sunt foarte multumite. De fapt, ce spun angajate… Suntem ca o familie aici la Heylux, nu mai e vorba de angajati, ci de colegi de munca foarte prietenosi si iubitori intre ei, ca o familie.

  Orice model de la Heylux are cel putin 6000 de lei lunar

  Chiar daca modelele de la Heylux castiga intre 400 si 2000 de lei sau au un salariu garantat de 6000 de lei lunar, nu inseamna ca nu toata lumea e multumita aici. Cine crezi ca ajuta modelele sa aiba toti banii astia? Exact, intreaga echipa din spatele lor. Asta insemnand ca toata lumea castiga foarte frumos la Heylux si este foarte multumita.

  Si nu vad de ce n-ar fi, cand programul este super flexibil, orele de munca sunt putine si … in ce mediu lucram? In camere de lux, rafinate, cu dotarile necesare pentru a putea munci si cu liniste si relaxare depline? Da, cred si eu ca e un „chin” sa lucrezi in asemenea conditii! D-aia orice ieseanca ar da orice sa lucreze la Heylux.

  Eu am inceput ca make-up artista si uite-ma acum, sunt un model de videochat in toata splendoare. Sunt mandra de mine. Si mandra de faptul ca lucrez intr-un mediu unde toata lumea este multumita si nimeni n-are reprosuri si tot felul de plangeri. E o mare placere sa vin in aceste conditii la munca.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img