More
  AcasăHeyluxLocul de munca de la Heylux m-a ajutat sa scap de datorii

  Locul de munca de la Heylux m-a ajutat sa scap de datorii

  Starea mea generala pana acum 5-6 luni a fost una de ingrijorare continua, de nervi si anxietate duse la extrem. Somnul nu-mi mai era acelasi, liniste oricum nu aveam si evident ca mi-era greu sa ma concentrez in orice faceam. Nici nu stiu de ce noi, femeile, avem atatea pe cap si ne stresam atat de mult, ajungem sa uitam de faptul ca suntem in viata si trebuie sa traim.

  Cred ca atunci cand am gasit un loc de munca la Heylux acum cateva luni a fost momentul potrivit pentru a ma salva pe mine insami din acea situatie in care eram. Daca n-as fi gasit acest job in Iasi, eram la limita de a ma imbolnavi de nervi, serios. Ce, ti se pare asa greu?

  Cu acest loc de munca la Heylux mi-am ordonat viata

  Daca si tu esti femeie, sigur ai avut macar o data griji si probabil stii cum e sa te macine gandurile din interior. O femeie n-are stare pana nu rezolva toate problemele din viata sa, asa cum nici eu n-am avut pana nu m-am angajat la Heylux si am inceput sa pun toate lucrurile din viata mea in ordine.

  Situatia financiara instabila pe care o aveam incepea deja sa se amelioreze din primele saptamani de angajare in videochat la Heylux, ceea ce mi-a demonstrat profesionalismul acestora. Mi s-a promis de la inceput ca o sa castig, iar aceasta promisiune este in picioare si-n ziua de azi.

  Iar eu n-o sa exagerez si n-o sa ridic jobul de la Heylux in slavi, o sa-ti spun sincer ca nu in fiecare zi o sa castigi aceleasi sume mari de bani. Sunt zile in care eu castig 300 de lei, zile in care poate castig 460, sau 580 de lei, uneori si 650 de lei.

  In fiecare zi castig cel putin 300 lei din videochat

  Cel mai bun lucru e ca in fiecare zi plec acasa macar cu 300 lei in geanta. Asta inseamna ca eu si celelelalte modele primim indeajuns de mult ajutor pentru a ne descurca. Crede-ma, acest loc de munca mi-a adus castigurile care m-au scos dintr-o situatie foarte dificila din punctul de vedere al banilor. Acum stiu ca n-o sa ma mai ingrijorez niciodata!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img