More
  AcasăPreziosaPreziosa este un studio cum trebuie, spre deosebire de concurenta

  Preziosa este un studio cum trebuie, spre deosebire de concurenta

  De cand e lumea rivalitatea a existat, intre oameni, companii, firme, orice… iar videochatul nu este o exceptie, tot timpul au aparut studiouri noi, mai multe si mai multe. Acestea se vor a numi concurenta pe langa studioul la care eu lucrez, Preziosa Iasi, insa nici macar concurenta nu o pot numi din punctul meu de vedere.

  Pentru ca pentru mine concurenta inseamna ceva ce poate pune in pericol productivitatea unei companii de acelasi fel, oarecum. Iar pentru Preziosa celelalte studiouri nu-s niciun fel de pericol, stii de ce? Pentru ca toate ofera aparente si nimic mai mult.

  In timp ce la Preziosa seriozitatea si profesionalismul primeaza, incearca sa lucrezi la alt studio si vei vedea cum dupa 2-3 zile sau saptamani, nimic nu este asa cum ti s-a promis. Mi s-a intamplat si stiu ce spun. La inceput cu totii ofera marea si sarea, doar e vorba de reclama, de a atrage angajati noi.

  Preziosa nici nu poate fi comparat cu alte studiouri, e prea bun

  Dar dupa aia constati ca nu e chiar asa cum ti s-a promis, poate chiar mai rau. Eu am fost la un studio unde mi s-a promis 45% din castiguri (nici macar 50%) si nici pe aia 45 nu cred ca ii primeam, cred ca aveam vreo 35%. Si daca ma luam in gura cu ei, n-as fi castigat niciodata, ei aveau mereu dreptate.

  Pe cand la Preziosa am inceput de la 80% in primele luni si apoi mi s-a dat un comision de 50%, dar care a fost progresiv. Chiar daca am trecut inapoi la 50%, am avut mereu sansa sa ajung la 80% inapoi, prin bonusurile saptamanale oferite de Preziosa in fiecare saptamana, de pana la 9000 de lei.

  Dar chiar si asa, eu stiam de la inceput ca la Preziosa primesc 80% in primele luni asa ca ajutor, si dupa trec la 50%. Adica mi s-a spus de la inceput, totul a fost transparent. In schimb la alte studiouri nu-ti spune nimeni nimic, totul e frumos si roz pana incepi sa lucrezi.

  La Preziosa o promisiune e o promisiune, aici visele se indeplinesc

  E trist ca e asa, dar asta e realitatea. Aici la Preziosa imi primesc banii la timp si pana la ultimul banut. Daca reusesc sa castig 560 si 50 de bani, primesc si aia 50 de bani, poftim! Si-i primesc la timp si intr-un mod corect, in timp ce sunt tratata ciu respect si atentie de catre femeile de la Preziosa.

  Ce alte studiouri mai fac asta? Ei se fac ca ploua! La Preziosa orice se promite, se indeplineste, poate chiar si mai mult! Dar daca as sta sa zic toate avantajele, pana diseara te plictisesc, ca as vorbi intruna!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img