More
  AcasăUncategorized3 motive pentru care fac videochat la Preziosa Iasi

  3 motive pentru care fac videochat la Preziosa Iasi

  Astazi m-am decis sa vorbesc despre jobul meu in videochat la Preziosa, in cel mai deschis mod si fara restrangeri. Fac asta pentru ca stiu ca as putea ajuta si pe alte fete sa-si faca o idee despre videochatul aici, asa cum as fi vrut si eu sa-mi fac o idee inainte sa ma angajez la Preziosa Iasi.

  Este evident ca daca sunt model de videochat la Preziosa este pentru ca iubesc acest job si o fac din multe motive. Insa 3 din aceste motive sunt cele mai importante pentru care n-as mai vrea sa renunt la acest job in Iasi multi ani de acum incolo.

  Videochatul e un job usor si flexibil, de aceea iubesc Preziosa

  In primul rand, daca tu citesti asta si te intrebi ce inseamna videochatul si cum se face, trebuie sa stii ca la Preziosa este mai mult un fel de distractie. Nu stiu cum este la alte studiouri, insa videochatul la Preziosa est fix ca si cum as sta pe Skype in conferinta cu prietenii.

  Stau in fata unei camere si vorbesc, ma hlizesc si socializez, iar la sfarsitul turei de 8 ore imi primesc cei 380 de lei castigati din asta. E atat de simplu. Acesta este si primul motiv pentru care eu iubesc jobul de la Preziosa: pentru ca este super usor ce fac eforturi fizice si nici nu trebuie sa obosesc.

  Efectiv este cel mai usor job pentru o femeie in Romania. Din punctul meu de vedere, asta ar trebui sa faca majoritatea femeilor: este flexibil, la indemana si se castiga bani frumosi. Nu trebuie sa ma duc sa ma spetesc cate 10-15 ore prin alte parti, sa muncesc pana la epuizare, cand exista videochatul la Preziosa.

  Plata la zi si corectitudinea studioului ma fac sa raman la Preziosa

  Al doilea motiv pentru care iubesc jobul de la Preziosa este faptul ca imi primesc banii in fiecare zi, fara amanari, fara retrageri, fara nimic. Femeile de la Preziosa sunt total corecte cu mine si imi pun la dispozitie castigurile la fiecare sfarsit de tura, indiferent de cat am castigat. Pot castiga si 5.000 de lei intr-o zi si un leu pe langa, imi primesc si acel leu din partea studioului.

  Deci plata la zi si corectitudinea ma fac sa nu vreau sa plec de la Preziosa sub nicio forma.

  Transport, cazare, make-up, sedinte foto – toate gratis la Preziosa

  Ultimul, dar nu cel din urma motiv este faptul ca la Preziosa ma bucur de transport gratis in fiecare zi, de cazare (daca vreau), de sedinte de make-up zilnice, sedinte foto, training in videochat si zeci de alte lucruri care sunt GRATIIIIS. Nu platesc nimic pentru a fi rasfatat la Preziosa. Ci doar castig bani zilnic. Tu n-ai iubi Preziosa in aceste conditii?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img