More
  AcasăLucky StudioCare este cel mai mare bonus de performanta de la Lucky Studio?

  Care este cel mai mare bonus de performanta de la Lucky Studio?

  Daca iti spun acum, oricum n-o sa-ti vina sa crezi… Dar, de fapt, cred ca o sa-ti spun, poate o sa te ajute. Stiai ca cel mai mare bonus de performanta oferit de Lucky Studio in fiecare saptamana este de 9000 de lei? Da, vezi bine, nu 90 de lei, nu 900 de lei, ci 9000 de lei bonus, si primiti saptamanal, nu lunar.

  Si eu am ramas putin uimita prima data cand mi s-a spus, ma gandeam ca eu nici macar n-o sa castig atat intr-o singura luna, daramite sa mai primesc si bonusul acesta. Pentru ca bonusul merge mana in mana cu castigurile mele zilnice. De aia se si numeste bonus de performanta.

  9000 de lei cash este bonusul saptamanal oferit de Lucky Studio

  angajare la lucky
  angajare la lucky

  Se ofera pentru castigurile mele din saptamana anterioara. Iar eu lucrez 5 zile pe saptamana la Lucky Studio, uneori cate 6. In aceste 5 zile am sansa unui castig intre 400 si 2000 de lei in fiecare zi. Si in functie de castigul avut in total la sfarsitul acestor 5 zile imi primesc si bonusul.

  Bineinteles ca 9000 de lei cash este bonusul cel mai mare de la Lucky Studio, pentru care trebuie sa castig o anume suma. Bonus oricum poate primi oricine la Lucky Studio, pentru ca acestea incep de la 60 de lei, cresc pana la 1000, 2000, 3000 de lei bonus, pana la 9000 de lei.

  Acum urmeaza sa spun suma pe care eu, ca model de videochat la Lucky Studio trebuie s-o castig pentru cei 9000 de lei bonus in videochat. Ehhh, sa nu te sperii, dar cam tre’ sa castig 15.000 lei intr-o saptamana :”>

  Momentan, castig cate 8400 lei saptamanal din videochat :O

  angajare la lucky
  angajare la lucky

  Stiu, stiu, sigur o sa te sperie suma asta. Pe oricine care nu lucreaza la Lucky Studio ar putea speria, ca e o suma mare de bani, mai ales castigate intr-o saptamana. Dar eu iti zic sa te linistesti, pentru ca in momentul in care un model de videochat incepe sa aiba experienta la Lucky Studio, banii acestia sunt floare la ureche.

  Sunt foarte multe modele care castiga banii acestia saptamanal la Lucky Studio si primesc bonusul cel mare, eu mai am putin si ma apropii si eu. Eu castig momentan cate 8400 de lei saptamanal, dar imediat ma apropii si de 15.000 lei. Din nou, stiu ca ti se pare mult, dar daca ai veni la Lucky Studio, ai vedea ca aceste sume sunt usor de castigat cand vrei.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img