More
  AcasăLucky StudioAm inceput un an de senzatie cu Lucky Studio, cu bonusul de...

  Am inceput un an de senzatie cu Lucky Studio, cu bonusul de 4.300 lei

  Primul meu an de videochat la Lucky Studio nici ca se putea sa fie mai bun, la modul cel mai serios. Am inceput fix acum un an si ghici cum! Cu un bonus de angajare de 4,300 de lei cash, care acum mi se par destul de putini la cate castiguri am la studio :))) Dar pe atunci era o suma mare pentru mine, care m-a ajutat sa rezolv destul de multe probleme.

  In fond, bonusul acesta l-am primit doar pentru semnarea contractului legal de angajare in videochat la Lucky Studio, nu era nimeni obligat sa-l ofere. Deci, putea fi orice suma de bani, era bine primita oricum ar fi fost. Trebuie sa spun, a fost un inceput de colaborare super promitator.

  Am primit multi bani doar pentru angajarea la studio

  bani lucky studio
  bani lucky studio

  Banii primiti ca bonus mi-au garantat ca voi avea parte de multe castiguri orice ar fi. Si asa a fost, am castigat bani cat nu am avut ocazia sa castig in multi ani. Dupa doar 3 luni de videochat la Lucky Studio, care au fost mai mult de acomodare, de training, de inceput, am dat marea lovitura.

  In primele 3 luni castigam o suma cat de cat frumusica, intre 4000 si 5000 de lei, dar dupa lunile acestea… Am inceput sa castig cate 6000 de lei numai pe sesiune :)) adica in 2 saptamani de videochat la Lucky Studio castigam peste 6000 de lei si-a fost o schimbare totala pentru mine.

  Asta insemna peste 12000 de lei lunar, bani la care nici nu visam in trecut. Cate joburi in Romania mai ofera o asemenea sansa, sa castig atatia bani intr-o singura luna? Mie pana si cei 5000 de lei castigati in primele luni mi se pareau wow, pentru ca am venit de la un salariu amarat.

  De un an am cele mai mari castiguri din viata mea la Lucky Studio

  bani lucky studio
  bani lucky studio

  Totusi, despre ce vorbim, in Romania oamenii se considera realizati si cu 3000 de lei lunar, daramite cu 5000 de lei. O duci bine, ohoho :))). Oare eu cum o duc acum cu un venit mai mare de 120 de milioane la Lucky Studio Iasi? Oare am destule lucruri, oare duc lipsa de anumite chestii?

  Phahaha. Niciodata. Cu banii acestia n-are cum sa-mi lipseasca ceva. Si-s doar in primul meu an la Lucky Studio, gandeste-te ce-o sa-mi aduca viitorii ani de videochat aici. Castiguri peste castiguri, n-o sa le fac fata la un moment dat, parca si vad :)):X

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img