More
  AcasăPreziosaPreziosa m-a cucerit pe deplin! Si nu, nu e doar un studio...

  Preziosa m-a cucerit pe deplin! Si nu, nu e doar un studio de videochat

  Parerea mea umila despre acest studio de videochat din Iasi este ca … e cel mai frumos studio care s-ar fi putut deschide vreodata. E doar gustul meu personal, nu trebuie sa ma judeci, insa eu nu m-as mai duce la niciun alt studio vreodata, pentru ca acesta mi se pare cel mai perfect dintre toate. E ca si cum m-a acaparat de tot, nici nu ma intereseaza catusi de putin ofertele altor studiouri.

  Pot sa-mi promita ei si marea cu sarea, sa ma dea pe spate cu ofertele lor financiare, ca nu-mi pasa. Stiu ca asa de bine cum ma simt la Preziosa nu m-am mai simtit nicaieri si nu vreau sa dau acest sentiment pentru nimic in lume. Deja a devenit ca o casa pentru mine, iar fetele care lucreaza aici sunt ca o familie. Sunt si genul de fata care se ataseaza usor, ce e drept.

  Dar daca la Preziosa nu ar fi lucrat numai fete de treaba si nu aveam de cine sa ma atasez? Trebuie sa te gandesti si asa. Ca desi sunt o persoana care pune sentimente usor, nu pot nici sa am sentimente pentru persoane rele. Ceea ce inseamna ca am norocul sa lucrez intr-o echipa de femei minunate la Preziosa, atat colegele mele, cat si personalul din studio.

  Suntem toate femei si ne intelegem una pe alta, de asta imi si vine usor sa vin la munca, sa vin cu drag si spor. Luxul de la Preziosa, fetele dragute de aici, faptul ca mi-e ca o casa acest studio dar si banii pe care ii castig zi de zi imi ofera spor la munca in fiecare moment.

  Nimic din ce reprezinta Preziosa nu ma nemultumeste, totul este asa cum mi-am dorit. Vin la munca, o sa am parte de o sedinta de make-up super ca de obicei, fiindca make-upul e gratis aici, pe langa multe alte lucruri, iar in momentul in care intru in camera mea de logare stiu ca dupa 8 ore de conversatii online n-am cum sa plec acasa cu mai putin de 800 de lei in buzunar.

  Banii mei. Pe care ii primesc la sfarsit de tura la Preziosa Iasi. Sau nu stiai asta? Acum stii. Si da, acestia sunt banii pe care ii castig, poate si mai mult, fiindca asa m-am obisnuit, cu viata buna. Ajung si la 2000 de lei daca ma straduiesc mai tare, dorinta sa fie, ca posibilitatile le face Preziosa.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img