More
  AcasăLucky StudioVara aceasta am strans 15.000 de euro in 3 luni la Lucky...

  Vara aceasta am strans 15.000 de euro in 3 luni la Lucky Studio

  Trebuie sa spun ca… n-oi fi eu cea mai perfecta persoana sau cea mai ambitioasa, dar si cand imi pun ceva in minte…nimic nu ma mai opreste. Si stai sa vezi ce prostie m-a ambitionat pe mine sa ma angajez ca model de videochat la Lucky Studio. Niste prietene radeau de o colega de a lor care era model de videochat pe nu stiu unde si pe mine m-a indignat asta.

  Le-am intrebat de ce este musai sa rada si ce au cu saraca fata. In fine, raspunsurile lor nici nu mai conteaza, ca oricum nu mai sunt prietena cu acele persoane. Dupa opinia mea, ele sunt ignorante. Daca-ti permiti sa judeci asa fara sa cunosti, esti o persoana foarte falsa in opinia mea si nu ai ce cauta in jurul meu.

  Si uite d-asta am ajuns eu sa lucrez ca model de videochat. M-au enervat tipele alea si mi-am zis “Ce naiba, ia hai ca ma angajez si eu ca model de videochat, sa vad ce tot au de comentat atatia oameni”. M-am documentat si direct de Lucky Studio am aflat.

  Nici n-am stat pe ganduri, am mers direct la interviu si m-am angajat, pentru ca in mintea mea voiam sa le demonstrez fetelor alora care radeau ca ma angajez si eu ca model de videochat si-o sa castig bani multi si tot demna raman. Ca este un job demn, nu este nimic de ras, crede-ma.

  Bine, ca nu le-am spus ca m-am angajat ca model pentru ca deja ma certasem cu ele, insa voiam asa sa fac asta pentru sufletul meu, sa fiu eu linistita. Si fix asta am facut, mi-am demonstrat mie si probabil le-as fi demonstrat si fetelor ca nu au niciun motiv sa critice un lucru despre care nu au habar.

  Ba chiar mai mult, acum daca ar afla ca am strans 15.000 de euro IN DOAR 3 LUNI de videochat la Lucky Studio, o sa vina si ele cu limba scoasa sa se angajeze aici. Ca-s nebune, ele comenteaza ce comenteaza, dar stiu ca-n mintea lor numai banii exista. Si banii de la Lucky Studio le-ar innebuni.

  Poate m-oi fi angajat dintr-o prostie la Lucky Studio, dar cu siguranta nu am ramas tot din cauza acelei prostii. In momentul in care am vazut cati bani se pot strange, am tras tare de mine si in 3 luni am pus deoparte niste sume exceptionale.

  Adevaru-i ca am avut si noroc, nu stiu cum, dar castigam peste 400 de dolari intr-o zi la Lucky Studio. Probabil asa este cand lucrezi cu un studio asa de bun, nu e asa?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img