More
  AcasăHeyluxCe am primit la angajarea la Heylux in videochat?

  Ce am primit la angajarea la Heylux in videochat?

  Lumea videochatului a fost total noua pentru mine odata cu experienta de la Heylux. A fost prima si ultima data cand m-am angajat ca model de videochat intr-un studio, in ideea in care m-am angajat aici si am ramas tot aici. Sunt model si-n ziua de azi la Heylux Iasi, pentru ca a fost o experienta unica.

  Imi amintesc si acum  cat de imbujorata eram cand incercam sa pasesc in interiorul studioului si Claudia m-a intampinat cu un zambet, apoi am discutat despre angajare. Am vazut foarte multe lucruri in acea zi la Heylux, lucruri care m-au convins sa semnez chiar atunci contractul de angajare in videochat la Heylux.

  Ce mi-a adus contractul?

  • In primul rand, am primit din partea studioului suma de 600 de lei, drept “Bun venit!” in studio. Mi s-a parut super dragut.
  • Am semnat un contract pe o anume perioada de timp, din urma caruia m-am ales cu o suma cu multi de zero la final, insa nu voi spune suma pentru ca nu mi se pare ok. Daca vrei sa vezi detaliile contractelor, intra pe heylux.ro si le vezi tu acolo.
  • Transportul zilnic asigurat, de la studio pana acasa si inapoi, non-stop.
  • Cazare asigurata intr-o vila de vis, pentru primele doua luni.
  • Turele de munca incepeau cu make-up profesional din partea fetelor de la Heylux, angajate pentru a face special asta pentru toate modelele.
  • Sedinte foto si video + cursuri de limba engleza si franceza

  Contractul a fost mult mai elaborat, desigur, insa am dorit sa spun pe scurt cam ce a cuprins acesta. Ah, sa nu uitam ca este un contract complet legal, de asemenea.

  Zilele de munca se incheiau cu un castig de peste 600 de lei, bani pe care ii primeam oricand doream. Fie la sfarsitul turei, fie dupa doua saptamani. Eu ii preferam la sfarsit de tura.

  Ce mi-au adus castigurile zilnice la Heylux?

  • Bonusuri de pana 7200 de lei in fiecare saptamana
  • Sansa de a avea 80% din castiguri
  • Premii din partea studioului dar si din partea site-ului pe care lucram.

  Cu toate acestea, care e planul meu de viitor cu Heylux Iasi?  Planul meu de viitor e sa muncesc atat de mult aici, incat sa castig attttaat, atat de multi bani… ca sa nu mai fiu nevoita sa muncesc niciodata. Stii cum e. Muncesc pentru a nu mai munci candva. Dar faza este ca eu fac asta in timp ce sunt model la Heylux, asta inseamna ca imi planuiesc viata in timp ce ma bucur de ea.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img