More
  AcasăConfesiuniO zi de naştere la Lucky Studio

  O zi de naştere la Lucky Studio

  Sunt angajată la Lucky Studio de 4 luni de zile şi încă învăţ lucruri noi. Parcă în fiecare zi am parte de surprize, însă surpriza cea mai mare a fost când fetele mi-au pregătit o petrecere de ziua mea.

  Cred că ştiţi deja că în studio lucrăm doar fete, ceea ce este foarte ok. Că tot vă ziceam de surprize, de la bun început am avut parte de ele. Tot timpul stau şi mă gândesc că parcă nu e ceva real, parcă e un vis. De cum am ajuns, din prima zi de muncă la studio, am fost preluată de fetele de la make-up şi coafură, apoi mi s-a făcut o şedinţă foto pentru portofoliul de model. Cum să nu îţi placă aşa ceva? Plus că banii pot să îi iau după fiecare tură … dar deviez, să revin la povestea cu ziua mea.

  Programul la Lucky este flexibil – probabil ştiaţi şi asta, iar ziua mea s-a nimerit în una din acele zile în care nu trebuia să merg la studio. M-am mirat când m-a sunat colega care îmi dădea banii după fiecare tură să îmi spună că trebuie să vin pe la studio să mai semnez nişte acte şi să mai discutăm ceva. Ce ar mai fi fost de discutat? Semnasem contractul pe 1 an, îmi luasem şi bonusul, chiar nu ştiam despre ce putea fi vorba. Trebuia să mă întâlnesc şi cu nişte prietene în acea zi, să mergem la shopping şi să le scot prin oraş să sărbătorim, două dintre ele erau chiar colege cu mine.

  Mi-am făcut timp şi am mers totuşi pe la studio. M-au întâmpinat managera, contabila şi administratora – când le-am văzut pe toate trei mi-am spus că trebuie să fie ceva în neregulă. „Haide să vedem ce s-a întâmplat” – mi-au zis. Şi mergem într-una din camere să discutăm. Când intru, o adevărată surpriză! Mai ceva ca în filme, toate fetele de pe tură mă aşteptau, cu tort, cu şampanie, cu cadouri să mă felicite şi să sărbătorim ziua mea de naştere. De la spaima iniţială am trecut la fericire în două secunde. O surpriză mai plăcută nici că mi-ar fi putut face!

  Acum când stau şi mă gândesc mai bine, cam aşa s-a întâmplat şi cu alte colege, dar cu atât mai mare e surpriza atunci când nu te aştepţi. La câte fete lucrăm, aproape în fiecare zi avem câte o sărbătorită şi nici una din fete nu este uitată! Mulţumesc fetelor şi Lucky Studio pentru surpriza extrem de plăcută şi pentru o zi de naştere de neuitat!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img