More
  AcasăDespre videochatJurnalul lui Scarlett: fără griji

  Jurnalul lui Scarlett: fără griji

  M-am bucurat mult când am auzit că site-ul este blocat nu numai în România, ci şi în ţări în care există o diaspora românească mai mare, ca Spania, Italia, Grecia şi Republica Moldova. Melanie mi-a spus chiar cum fratele ei este plecat de ceva timp în Portugalia care nu era oficial interzisă la Lucky Studio, însă managera i-a blocat profilul acolo, tocmai pentru a nu apărea un moment jenant, în caz că fratele ei ar dori să folosească videochatul.

  M-a încântat şi faptul că lucrez singură în care cameră doresc eu, condiţiile find de discreţie şi confidenţialitate maximă. Nu mi-ar fi plăcut să stau ca la call center, îngrămădite toate încercând să purtăm o conversaţie în gălăgie.

  Lucky Studio Iaşi oferă 25 de camere de studio (individuale) care deţin aer condiţionat, sistem de încălzire şi răcire, oglinzi foarte mari, mobilier luxos (canapele din piele naturală, saltele ortopedice) şi obiective decorative foarte frumoase. Toate camerele au cel puţin 12 mp, având astfel suficient spaţiu pentru a putea dansa dacă vrei, să poţi juca diferite jocuri sau să poziţionezi camera într-un unghi care să te avantajele cel mai bine – la urma urmei, până şi celebra actriţa câştigătoare de Oscar, Claudette Colbert avea „o parte bună” a feţei pe care o arată cel mai des la cameră.

  Spre deosebire de alte locuri de muncă, Lucky Studio îţi oferă şansa să renunţi la job oricând, fără să oferi preaviz, neavând nicio obligaţie, cu alte cuvinte, să-ţi anunţi şefii din timp. Poţi să pleci când vrei tu, fără să te oprească ceva. Într-o astfel de situaţie nu trebuie decât să returnezi bonusul încasat la încheierea contractului. În rest, nu mai trebuie să înapoiezi nimic, câştigul tău e al tău şi nimeni nu ţi-l poate lua. Ţinând cont că acest lucru se întâmplă rar, din ce mi-a zis Melanie, nu-mi fac griji că ar trebui să plec recent de aici, din noua mea familie.

  Totul se desfăşoară legal, aşa că nu-mi fac griji. Lucky Studio îşi dezvoltă activitatea într-o clădire de birouri care este înregistrată ca Sediu Social. Toate angajatele au posibilitatea să aleagă între Contract Individual de Muncă sau un Contract de Colaborare, ambele având la bază Noul Cod Civil, precum şi Principiul Liberului Consimţământ al Părţilor. Mai mult, chiar, fetele pot să opteze să lucreze şi de acasă, nu neapărat doar de la birou. Lucky Studio dispune de două doamne expert – contabil şi de o doamnă avocat, acestea oferind consultanţă şi asistenţă angajatelor.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img