More
  AcasăLucky StudioObiceiuri pe care le am înainte de somn

  Obiceiuri pe care le am înainte de somn

  Sunt model de videochat la studioul de videochat Lucky Studio Iaşi şi mă declar mulţumită de traiul pe care îl am, de luxul în care trăiesc şi de felul în care îmi administrez viaţa. Tot timpul am fost mândră de deciziile mele, aşa că nu are nimeni de ce mă judeca de un aspect sau de un altul.

  Ca orice om obişnuit, am şi eu unele obiceiuri înainte de somn. Cititul, scrisul, plănuitul zilei de mâine sau număratul orelor de somn, care dintre aceste lucruri sunt şi specifice mie, v-aţi întreba poate? Ca femeie de succes, aşa cum mă pot considera, am unele obiceiuri sănătoase şi care mă ajută să rezum toate activităţile din ziua care a trecut şi să văd ce ar trebui să mai fac în ziua următoare, pentru a menţine ritmul cu viaţa mea ocupată.

  Cititul este o pasiune ce mă relaxează

  Chiar dacă lucrez în videochat şi multă lume crede că acolo nu ai nevoie de inteligenţă sau de cunoştinţe prea multe, uite că eu demonstrez contrariul. De exemplu, seara înainte să mă pun la somn, am o carte pe noptieră, carte din care citesc câte puţin sau mai mult în funcţie de felul în care mă simt şi de cât de obosită sau de relaxată sunt. Cu câteva excepţii, lectura este activitatea favorită a tuturor femeilor de succes.

  Fie că răsfoiesc vreo revistă de specialitate, că citesc vreo broşură despre ce le interesează sau se documentează mai mult despre un anumit loc sau job, femeile de succes ca şi mine au mereu la îndemână câte o carte bună de care sunt pasionate. Pentru mine, o mică lectură înainte să dorm, fie că este vorba despre un roman, despre o autobiografie sau despre un ziar cu ştiri din zi, mă ajută să rămân într-o stare bună şi să mă pregătesc cât mai bine pentru somn şi pentru ziua care urmează.

  Reflecţii asupra zilei la studio

  De asemenea, seara înainte de somn, reflectez asupra zilei care a trecut şi asupra a ceea ce am făcut, a ceea ce puteam să fac mai bine şi a ceea ce am de făcut pe viitor în acest sens. În funcţie de cât de bună sau de rea mi-a fost ziua, reflectez mereu la aceste lucruri pentru că mă ajută să îmi clarific mintea, să îmi impun noi ţeluri şi să am parte de cât mai multe succesuri în perioada ce urmează. Aceste gânduri mă ajută să fac o retrospectivă a ceea ce am lucrat la Lucky Studio, a ceea ce am discutat cu prietenii din online şi a ceea ce aş putea să mai îmbunătăţesc la stilul de lucru.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img