More
  AcasăLucky StudioUnde o să faci plajă vara viitoare? La ștrand sau în Spania?

  Unde o să faci plajă vara viitoare? La ștrand sau în Spania?

  Te atrage ideea să te angajezi ca model de videochat în Iași. Îți plac banii, vrei să uiți de probleme, îți dorești să-ți faci și tu o vacanță frumoasă. Dar ceva te reține să faci pasul ăsta. Tot aștepți, amâni, te mai gândești, te răzgândești pe urmă și tot așa. 

  Stai liniștită, întâlnesc destul de des starea asta. Îmi povestesc despre ea modelele care mă sună o dată la telefon și care vin abia după câteva luni la Lucky Studio. Totuși, când pui în balanță ce pierzi și ce câștigi dacă amâni, lucrurile trag clar într-o direcție. 

  Adică e limpede că ar fi mult mai bine pentru tine să devii model. Mai ales că poate te-ai săturat să îți permiți doar distracții cu Red Bull de la chioșcul din fața blocului și cu plajă la Ștrandul Municipal. Hai să vedem cum poți depăși starea asta!

  Videochatul în Iași îți face vacanțele mai frumoase

  E simpatic și la ștrand, cu prietenii de la bloc. Mai un suc, mai o înghețată, glume, prostioare. Dar ai trecut deja de 18 ani și parcă astea se potriveau mai bine înainte, când erai la școală. Acum meriți mai mult. Multe alte fete de vârsta ta fac și ele plajă. Dar nu la ștrand, ci în Corfu, în Sicilia, lângă Barcelona. Parcă e o diferență, nu? E același soare, apa e tot udă, dar crede-mă, merită să te distrezi acolo. 

  Cine sunt fetele de care îți zic că pleacă la plajă spre destinații din astea mai exotice? Modelele de videochat de la Lucky Studio! Cele despre care îți spuneam că s-au angajat, poate mai târziu, dau au venit totuși la noi. Între timp au făcut o mulțime de bani, s-au obișnuit cu jobul și acum vor să se bucure de succesul lor. 

  Se uită tot timpul la zboruri din Iași sau din Suceava, ori Bacău. Așa prind din timp avioane spre Grecia, Italia ori Spania. Au auzit și ele că locurile alea arată într-un mare fel și sunt nerăbdătoare să le vadă. Mai ales că pentru ele e prima dată când au parte de o experiență de tipul ăsta. Sunt fete c ași tine, care până mai ieri stăteau în spatele blocului, la discuții cu fetele de la scară. Iar acum călătoresc spre locuri de vis.

  Ăsta e efectul magic al videochatului în Iași: îți face verile splendide. Îți permite să te distrezi la un alt nivel. Cu banii din modelling ai șansa să stai pe un nisip adevărat, curat, servită elegant, la șezlong. Uiți de îmbulzeala de la ștrandul nostru, unde toți se îngrămădesc că e 8 lei biletul de intrare. Chiar meriți mai mult, sunt convinsă de asta!

  Pregătește-te de distracții!

  Ce ai de făcut ca să te bucuri și tu de experiențe din astea? Să îți pui o simplă întrebare: vreau și vara viitoare la ștrand sau îmi doresc mai mult? O să vezi că răspunsul îți clarifică mult gândurile. E normal să îți dorești lucruri speciale, să ajungi și tu în niște locuri incredibile. Cu un simplu telefon la Lucky Studio, deja ești pe drumul cel bun. Începutul poate fi chiar acum!

  Uită de faptul că nu ai experiență sau vorbești engleza doar la un nivel satisfăcător. Astea se rezolvă pe parcurs. Colegele mele de la studio au grijă să înveți imediat tot ce ține de modelling. Inclusiv cele câteva detalii tehnice, pe care ți le explică pas cu pas, cu multă răbdare. 

  Iar noi îți oferim gratis lecții de engleză, indiferent de nivelul la care ești. Avem profesoare chiar aici, la sediu, deci poți să înveți fără niciun efort. Ai deci toate motivele să te hotărăști mai repede. Să nu lași doar alte fete să facă bani, când poți să faci și tu.

  Plajele din Spania te așteaptă. Și cele din Cipru sau din Malta. Poți ajunge peste tot foarte ușor. Mai ales că o să începi să-ți permiți și 2 plecări pe vară la mare. Totul depinde de răspunsul tău. Hai, știu că ești fată isteață și alegi bine pentru tine. Abia aștept să stăm un pic de vorbă și să-mi spui ce planuri de distracție ai! 

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img