More
  AcasăPreziosaDe ce merită să știi bine engleză chiar dacă ai deja încasări...

  De ce merită să știi bine engleză chiar dacă ai deja încasări ok

  Ca să-ți faci așa o idee, din 100 de modele care vin să se angajeze la Preziosa, doar 5 sau 10 știu bine engleza. Mai degrabă 5 decât 10. Deci nu-ți fă niciun moment grijă că vai de mine, stai că n-o să fac față ca model din cauza asta. O să reușești foarte bine să te acomodezi cu jobul, chiar dacă partea asta cu limbile străine nu e încă la un nivel satisfăcător. 

  Deci, vreo 5% știu bine engleză, că au învățat-o din liceu sau de acasă. Pe urmă, vreo 30 % știu așa și așa. Adică pot să poarte o conversație la un nivel cât de cât ok. Dar tot mai fac greșeli gramaticale sau își aduc aminte cu greu anumite cuvinte. Pe urmă sunt celelalte modele, adică marea majoritate. Care înțeleg poate niște cuvinte, ce vrea să spună membrul și pot să lege câteva cuvinte și ele, ca răspuns. Dar asta e tot. 

  Poți să faci bani și cu engleză mediocră. Daaar….

  La Preziosa avem multe modele care fac bani, uneori chiar recorduri de încasări cu o engleză așa și așa. Ele văd încasări de 6.000, de 10.000 sau de peste 20.000 de dolari la perioadă și sar de bucurie. Ne bucurăm și noi pentru succesul lor, dar mereu le aducem aminte de engleză. 

  De ce? Pentru că te poți mulțumi cu ce ai. Dar, în domeniul ăsta, cel mai sănătos mind set e să vrei mereu mai mult. Să te gândești că tot timpul ai de îmbunătățit ceva. Că progresul îți aduce venituri în plus pe termen lung.

  Evident că ne bucurăm și noi de recorduri. Că succesele astea înglobează multe calități ale modelelor și muncă a trainerelor. Înseamnă că modelul a făcut teasing foarte mult, că private-urile sunt la un înalt nivel, că are profilul pus la punct pe site-ul unde lucrează. 

  Mai mult ca sigur e și îngrijită, machiată perfect, se poartă frumos cu membrii. Toate lucrurile astea mai acoperă din minusul pe care îl are cu limba engleză. Modelul face în continuarea bani frumoși și uită de aspectul ăsta.

  Noi stăm însă tot timpul de vorbă despre asta când facem planuri pentru perioada următoare. Îi spune: ok, ai făcut 6.000, felicitări! Dar, dacă știai mai bine engleza poate făceai 8.000. Ai lăsat pe site 2.000 de dolari doar că ai minusul ăsta. Hai să facem ceva în legătură cu asta! 

  La fel, un model care face chiar 20.000 de dolari la perioadă e de apreciat. Și totuși, fără engleză renunță practic la 5.000, poate 10.000 de dolari în plus. Că unii membri cu bani pur și simplu vor să poarte conversații de calitate atunci când plătesc atât de mult.

  Învață engleza gratis la Preziosa!

  Tocmai pentru că aspectul ăsta e atât de important în videochat, la Preziosa poți să înveți engleza gratis. Indiferent dacă ai nevoie de cursuri la nivel avansat sau ești la începătoare, rezolvăm. Îți aducem o profesoară cu experiență cu care să exersezi chiar la sediul nostru. Deci nici măcar nu trebuie să te deplasezi undeva, să faci vreun efort. Totul e la îndemâna ta.

  Chiar și trainerele de la Preziosa te pot ajuta în direcția asta. Ele abia așteaptă să-ți fie de folos și te pot corecta atunci când faci câte o greșeală. De exemplu, poți să le arăți mesajele către membri, înainte de a le trimite. Ele îți dau sugestii de exprimări mai bune și așa înveți în timp. 

  E mult mai ușor decât crezi, doar să îți propui să avansezi un pic cu engleza. Treptat o să vorbești mai bine limba asta și așa o să crești în încasări. Asta poate va fi o motivație mai puternică decât cuvintele noastre.

  Un alt motiv care să te încurajeze să exersezi e faptul că e ceva care îți folosește și în viața privată. Engleza te ajută și acasă, dacă vrei să te uiți la un film sau să înțelegi versurile unei melodii care îți place. La fel, când te duci într-o vacanță. Altfel te descurci la hotel sau la un magazin într-o țară străină. Investește un pic de timp în educația ta și o să te bucuri mult de rezultate!

  Eu îți urez mult succes în privința asta și dă-mi un telefon oricând te gândești să începi cursurile gratuite de engleză la Preziosa! Num[rul meu e: 0740.234.235. Don’t thank me. It’s my pleasure. You are more than welcome! ☺

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img