More
  AcasăHeylux10 moduri prin care Heylux îți oferă cu adevărat atenție

  10 moduri prin care Heylux îți oferă cu adevărat atenție

  Știi de ce e Heylux cel mai cunoscut studio de videochat din Iași? Pentru că ne pasă de modele. Ăsta e răspunsul cel mai simplu. Ne pasă cu adevărat de modele și demonstrăm asta în fiecare zi. Întreabă de curiozitate orice fată care lucrează la noi și o să-ți confirme chiar ea. De asta avem modele care preferă să colaboreze cu noi de 6-7 ani. 

  Ca să-ți faci o idee mai clară, cred că cel mai bine e să-ți explic ce înseamnă asta:

  1. La Heylux, suntem 14 colege trainere. De cel puțin 3 ori mai multe decât la orice alt studio de videochat din Iași. Asta deja îți spune cât investim în sprijinirea directă a modelelor. Când te angajezi aici, are cine să te ajute, să te învețe lucruri, să-ți facă un cont profi, să te ghideze la studio. 
  1. Îți organizăm programul așa cum e mai bine. Desigur, facem asta împreună, ca să ne spui ce preferințe ai. Dar așa reușim să îți conturăm un program bine aranjat, care să-ți asigure constanța orelor online.
  1. Ne putem implica în rezolvarea unor probleme personale, dacă ne ceri asta. De exemplu, sunt la Heylux avem multe modele mămici. Ele au nevoie să-și găsească bone serioase, în care să aibă încredere. Îți putem da și ție o mână de ajutor în privința asta.
  1. Îți facem rost de promoții suplimentare pe site-urile partenere. Asta te ajută mult la încasări, mai ales când ești model nou. Avem relații extraordinare cu LiveJasmin și poți profita de lucrul ăsta. 
  1. Te ascultăm când ai nevoie de ceva. La alte studiouri ești lăsată să te descurci așa cum poți, de una singură. La Heylux, oricând ai o problemă sau o idee, te invităm să stăm de vorbă despre orice, oricând. Comunicarea deschisă e parte a felului nostru de a fi.
  1. Te ajutăm dacă ai probleme cu membrii, dacă te supără cineva cu ceva. Preluăm lucrurile semnalate de tine și le raportăm mai departe la site-uri. Avem grijă ca tu să fii cât mai liniștită, să lucrezi relaxată.
  1. Îți organizăm programul de make-up, să fii aranjată de fiecare dată când intri la program. Ținem cont de preferințele tale în privința colegei care vrei să te machieze și îți asigurăm un loc pe scaunul ei. Bineînțeles, machiajul e gratuit la Heylux.
  1. Dacă preferi, putem să îți facem sugestii de ținute. Ne uităm noi pe site-uri, pe magazinele online și îți arătăm linkuri cu haine potrivite stilului tău. Tu alegi, ne spui pe care le vrei și noi îți facem și comandă. Le primim aici, la studio. Dacă nu-ți place ceva, colegele noastre se ocupă și de retur. Așa îți economisim o mulțime de timp.
  1. Dacă ai nevoie să vorbești mai bine engleza, îți găsim loc la cursurile de limbi străine din studio. Vedem la ce nivel ești, discutăm cu doamnele profesoare care vin la noi și așa poți să înveți gratuit engleza. Cu cât faci progrese la ea, cu atât câștigi mai bine din videochat la Heylux.
  1. Te ajutăm cu drag dacă ai nevoie să-ți faci credit pentru un apartament. Noi sunăm la bănci, aflăm condiții de creditare, îți găsim chiar și variante de locuințe. E de ajuns ca tu să alegi ce-ți place și deja poți să-ți iei casă mai ușor. 

  Astea sunt doar 10 moduri în care îți arătăm că ne pasă pe tine. De fapt însă, simți asta în fiecare clipă în care ești la Heylux. O să vezi că toate colegele îți zâmbesc, îți oferă sfaturi utile dacă ești interesată. Scopul nostru este să te facem să simți că ai ajuns într-un loc bun, unde poți să te dezvolți, să-ți împlinești vise.

  La alte studiouri nu are cine să se ocupe de tine. Sau ți se vorbește urât, ți se dau o mulțime de amenzi aiurea. Noi suntem altfel. Preferăm să avem atmosferă frumoasă în studio și să venim cu plăcere la muncă. Dacă vedem că-ți merge bine ție, ne merge bine și nouă. Te respectăm și așteptăm respect de la tine.

  Ți se pare corect așa? Crezi că suntem pe stilul tău, că ți-ar plăcea să te integrezi în echipa noastră? Dacă da, sună acum la Heylux și angajează-te la un job în care să fii apreciată așa cum meriți! Telefonul colegei mele Claudia, care se va ocupa de toate detaliile e:  0744.33.77.11. 

  O zi superbă îți doresc!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img