More
  AcasăPreziosaPreziosa este studioul ideal de videochat pentru iesence

  Preziosa este studioul ideal de videochat pentru iesence

  Fara prea multe introduceri, pentru mine este clar ca nu exista studio mai perfect decat Preziosa, din orice punct de vedere as vorbi. Este exact ce isi doreste o ieseanca de la un job, poate chiar mai mult de atat. Eu, cel putin, ca si ieseanca, nu mi-as mai dori altceva in afara de Preziosa. Multi ani de acum incolo.

  Abia ce am descoperit acest studio de videochat acum cateva luni, insa nu ma mai pot satura de conditiile de munca si de avantajele de aici. Pur si simplu n-am mai intalnit job in Iasi care sa fie mai avantajos decat acesta si sunt mult prea incantata.

  Femeile de la Preziosa imi arata zilnic ca sunt apreciata pentru ce fac

  Eu abia reuseam sa obtin bani de taxi de la vechiul job in Iasi pe care-l aveam. Vreau sa spun ca uneori lucram pana seara si ma asteptam ca patroana de acolo sa imi dea macar bani de taxi dupa tura de munca, dar nimic. Pe nimeni nu interesa de mine sau de binele meu.

  In schimb, la Preziosa e cu totul altfel. Aici sunt tratata ca o adevarata printesa. Chiar din prima mi s-a pus la dispozitie o soferita de la Preziosa care vine cu masina de fiecare data cand trebuie sa ajung la studio si apoi ma conduce si inapoi acasa. Nu numai ca sunt in totala siguranta, dar economisesc si multi bani.

  Asta pentru ca Preziosa imi pune la dispozitie transportul gratis. De aceea am si spus ca n-am mai intalnit un asemenea job in Iasi: transport gratis, machiaj gratis in fiecare zi inainte de turele in videochat, sedinte foto, cursuri de limba engleza si franceza, training, accesorii, si asa mai departe.

  Preziosa e jobul in videochat din Iasi perfect pentru mine

  Mie mi se parea mult si daca primeam un singur lucru din cele mentionate mai sus. Dar le primesc pe toate si mult mai multe de atat. Orice studenta ar iubi sa lucreze la Preziosa in acest caz, cand stie ca poate economisi atat de multi bani si totul ii este pus pe tava la studio.

  Si, pe langa asta, sa mai stii si ca o sa castigi zilnic bani, peste 300 de lei, dar si saptamanal bonusuri din partea studioului de pana la 3.000 de lei. Cine ar refuza asa ceva? Este, in mod evident, jobul pe care orice ieseanca si l-ar dori. Fara nicio indoiala. Asta pentru ca pot castiga si bani usor, am mult timp liber la dispozitie, videochatul la Preziosa e distractiv si mediul de munca e si super confortabil.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img