More
  AcasăLucky StudioHai sa-ti spun ce job din Iasi imi adduce lunar 7.780 lei?

  Hai sa-ti spun ce job din Iasi imi adduce lunar 7.780 lei?

  Fiecare luna de cand m-am angajat la Lucky Studio este o luna in care ma simt tot mai norocoasa ca sunt aici. Atat de benefic a devenit videochatul pentru mine, ca nici nu ma asteptam vreodata. Am mai mult de 70 de milioane castiguri in acest studio de videochat care, din intamplare, e si cel mai bun din Iasi si din tara.

  Are toate motivele sa fie… Doar e de atata timp pe piata, mai bine de 8 ani de zile ca experienta in videochat si are o echipa numai de femei care sa conduca afacerea. Deci, succesul este inevitabil. O femeie stie sa se descurce mai bine, e de inteles. Mereu am stiut asta, iar jobul de model de videochat ne ajuta sa demonstram asta.

  Castig aici de cel putin 5 ori mai mult decat in orice alta parte

  70 de milioane sau 7.000 de lei noi, iti dai seama ce suma imensa e asta pentru mine? Altii, care s-au nascut bogati sau au bani din altele, poate nu cred acelasi lucru. Dar majoritatea populatiei din tara care are salariul minim pe economie de 1200 lei, ar spune ca este o suma colosala.

  De cel putin 5 ori mai mare decat la un loc de munca obisnuit. Vezi de ce am motive sa ma simt norocoasa? Pentru ca nicaieri in Iasi n-as mai gasi un job precum cel de la Lucky Studio, unde sa am sansa sa castig zilnic bani, cu sume care ajung si pana la 2000 de lei.

  2000 de lei castigati intr-o zi. Tu vezi posibil asa ceva? Nici eu n-as fi vazut, dar intr-o zi am fost cat pe-aci sa castig si eu suma asta. Cred ca in cea mai buna zi a mea de la Lucky Studio am castigat 1200 de lei in 8 ore, dar nu sunt departe de 2000 de lei.

  E posibil sa castig 2000 de lei intr-o zi la Lucky Studio

  Asta mi-a garantat oricum ca este posibil, ca Lucky Studio nu minte cand spune ca aici se castiga intre 400 si 2000 de lei zilnic. In acest caz, de ce sa-mi mai bat eu capul vreodata cautand alte joburi si spetindu-ma sa lucrez de dimineata pana searam cand exista videochatul la Lucky Studio Iasi?

  Aici mediul si decorul e super prietenos, orice fata poate lucra aici. Si daca sunt fete mai indraznete, care vor si mai mult lux, este Heylux, care e condus tot de Lucky Studio. Asadar, solutii sunt, trebuie doar sa le vezi in fata, asa cum am vazut eu ca numai cu locul de munca de la Lucky Studio ma pot ridica.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img