More
  AcasăAngajari videochatM-ai invidia daca ai afla cum e viata mea ca model de...

  M-ai invidia daca ai afla cum e viata mea ca model de videochat la Preziosa!

   Sincer, nu stiu ce impresii au unii despre videochat, insa daca lumea ar afla cum este viata mea ca model de videochat la Preziosa, m-ar invidia cu totii. De asta nici nu spun prietenilor sau cunoscutilor ca lucrez ca model de videochat la acest studio, pentru ca dupa aceea ar aparea foarte multa invidie.

  De ce spun asta? Simplu. Pentru ca prietenii si rudele mele abia au salarii intre 900 si 1300 de lei, iar eu am venituri lunare de peste 6.700 de lei la Preziosa. Acesta ar fi primul motiv, si-as putea sa ma opresc la asta. Daca e vorba de atatia bani, e clar ca oricine ar iubi jobul de la Preziosa.

  Cine nu ar iubi sa aiba bani din socializare la Preziosa Iasi?

  Desi la studio lucreaza numai fete si este exclusiv feminin, si baietii ar iubi un job ca la studio, unde sa stea in fata computerului intre 7 si 9 ore pe zi, sa castige intre 300 si 800 de lei din conversatii online. Cine nu iubeste sa socializeze? Zau asa.

  Si cum este sa mai si primesti bani pentru asta? Intelegi de ce as fi invidiata de toata lumea daca ar sti ca lucrez la Preziosa? Si eu m-as fi invidiat daca as fi fost alta persoana si as fi aflat de jobul acesta, unde se castiga atatia bani si mediul de munca este asa misto.

  De exemplu, un alt motiv pentru care si tu ai vrea sa lucrezi la Preziosa ar fi acela ca orice model de videochat este scutit de a da bani pe transport, cazare, make-up, sedinte foto si multe altele. Preziosa garanteaza transportul zilnic, make-upul si chiar si cazarea in primele 2 luni.

  Bani, bonusuri, cazare si transport gratis, iar lista continua!

  Deja sunt zeci de avantaje pe care niciun alt job in Iasi nu le poate oferi. Si crede-ma, pot continua asa toata ziua si toata seara. Uite, daca ar fi sa vorbesc si de bonusurile pe care le primesc in fiecare saptamana la Preziosa ar fi un alt motiv pentru care toti ar fi invidiosi.

  In timp ce altii muncesc mult pentru cate 50 de lei in plus pe luna, eu pot castiga si cate 3.000 de lei in plus in fiecare saptamana la studio. Bonusurile de performanta incep de la 300 si ajung la 3.000 de lei. Hai, zi sincer, tie nu ti-ar placea asa ceva?

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img