More
  AcasăHeyluxCu ce procent ma aleg eu din castigurile de la Heylux?

  Cu ce procent ma aleg eu din castigurile de la Heylux?

  Procentele care se ofera in videochat nu mai sunt ce au fost. Studiourile au devenit din ce in ce mai lacome, pacalind modelele cu procente atat de mici, iar ele nici nu-si dau seama. E pacat ca s-au schimbat lucrurile atat de mult si cred ca studiourile ar trebui sa ia mai mult exemplul celor de la Heylux Iasi.

  Caci acest studio in loc sa scada procentele modelelor, au crescut radical totul. Castigurile zilnice, bonusurile, premiile. De la an la an, Heylux a tot crescut fiecare castig, in beneficiul modelelor. In primele luni de videochat la Heylux, pentru a le incuraja pe fete, ele primesc 60% din castiguri.

  Asta pentru a le ajuta in caz ca au probleme financiare. Totodata, pentru a le ajuta si mai mult, Heylux dispune de un asa zis bonus de fidelitate pe care orice model il primeste la inceputul colaborarii. Incepe de la o suma de aproximativ 1000 de lei si se duce chiar pana la 14.000 lei cash.

  In mod normal, comisionul la Heylux ajunge pana la 80%

  Este in functie de perioada contractuala, desigur. Dupa primele luni, se trece inapoi la comisionul NORMAL de 50%, asa cum este corect sa se ofere (nu 20, 30 sau 40%, cum incearca unii sa ofere pe nesimtite), insa nici atunci nu ramane fix, acesta fiind un comision in crestere.

  Adica daca interesul meu este ca la Heylux sa castig cat mai multi bani, atunci castigurile mele cresc si, in concluzie, creste si comisionul meu. Acesta ajunge la 80% din castiguri in momentul in care ajung la un anume castig. Ce inseamna asta? Adica daca ajung sa castig 5000 de lei pe saptamana, de la Heylux mai primesc o alta suma de 3000 de lei drept bonus saptamanal.

  Acest bonus imi creste comisionul pana la 80%. Asadar, asa este procentul meu la Heylux, intre 50% si 80%, asa cum ar trebui sa fie peste tot. Sau cel putin in  studiourile care isi respecta modelele, asa cum e la Heylux Iasi. Desi putini sunt cei care isi mai respecta modelele asa cum merita.

  Da, chiar exista bonusul saptamanal de 3000 de lei

  Dovada ca la Heylux lucrurile inca sunt asa cum trebuie este pana si faptul ca fetele primesc un bonus chiar si de bun venit la interviu. In timp ce poate unele studiouri abia ofera 600 de lei DREPT BONUS DE ANGAJARE, la Heylux acesta este doar un bonus primit la interviu. Ei considera ca este o suma amarata, insa care arata aprecierea pentru fetele care aleg acest studio. Vezi diferentele?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img