More
  AcasăPreziosaRespectă regulile site-urilor pe care lucrezi! Chiar merită!

  Respectă regulile site-urilor pe care lucrezi! Chiar merită!

  De obicei, ca să-ți mărești veniturile din videochat Iași, trebuie să faci ceva. Cel mai des e vorba de mai multe ore online, de folosirea tool-urilor site-urilor pe care lucrezi etc. Uneori însă, câștigi mai mult dacă nu faci ceva. Adică dacă nu încalci regulile site-urilor pe care lucrezi.  Mai întâi, hai să vedem care sunt regulile principale ale site-urilor:

  1. Să nu faci schimb de date personale cu membrii
  2. Să nu dai membrilor datele personale ale altor modele
  3. Să nu ceri acces pe conturile membrilor tăi fideli
  4. Să nu te dezbraci în free chat dacă lucrezi pe site-uri premium, precum LiveJasmin
  5. Să nu consumi alcool sau alte substanțe interzise când ești online
  6. Să te asiguri că respecți regulile de calitate ale streaming-ului video, sunetului, luminilor și decorului camerei în care lucrezi
  7. Să nu jignești membrii
  8. Să nu promiți lucruri nerealizabile membrilor, ca mai apoi să le iei banii fără să te ții de cuvânt
  9. Să nu șantajezi emoțional membrii, ca să le ceri bani cu minciuni
  10. Să nu muți membri de pe un site pe altul

  Cam astea ar fi cele mai importante reguli ale site-urilor de care trebuie să ții seama. Ele sunt valabile pentru orice model care lucrează în videochat în Iași. Evident, aceleași reguli sunt stabilite și în contractul tău cu Preziosa. Fiindcă jobul ăsta are aspecte sensibile, de care e nevoie să ținem seama.

  Ce se întâmplă când încalci una din regulile astea? În funcție de gravitatea greșelii, site-urile îți trimit mai întâi un avertisment. Dacă repeți eroarea, primești o suspendare a contului pentru câteva ore sau câteva zile. Plus eventuale retrageri de bani din câștigurile tale. Iar dacă te prind din nou cu ceva rău, îți pot șterge cu totul contul și îți interzic să lucrezi pe viață acolo. Toate astea provoacă pentru tine mari pierderi de bani, așa cum îți poți închipui. Câștigi mult mai puțin, site-urile îți dau mai puțin trafic, membrii te părăsesc, conturile tale se duc în jos sau, mai rău, ești dată afară de tot de pe site-uri!

  La Preziosa, seriozitatea e pe primul loc

  Ăsta e motivul pentru care Preziosa promovează atât de mult corectitudinea în videochat în Iași. Când îți vezi de treaba ta și ești fată serioasă, veniturile tale cresc constant, în mod garantat. Spre deosebire de fetele care se țin de prostii și o pățesc. Ele se bucură prostește de câțiva dolari în plus într-o zi când, în realitate, pierd enorm per total. De aceea, la Preziosa, suntem atente chiar din faza interviului dacă ești serioasă sau nu. Fiindcă nu vrem să ne pierdem timpul cu modele care fug de la studio la studio, date afară de site-uri. Ele își fac probleme și lor și nouă, și nu câștigă niciodată bani ca lumea.

  Ce apreciem în schimb la Preziosa? În momentul în care vedem la tine respect, bun simț, ambiție și dorința de a învăța, de a câștiga bani pe termen lung, ne face o mare plăcere să te avem colegă. Ești exact genul de model care va avea succes în videochat în Iași la Preziosa. Suntem sigure că și tu ești așa și vrei să lucrezi cu femei serioase, care te respectă ca om. Te așteptăm cu drag la Preziosa, studioul de videochat din Iași care iubește discreția și corectitudinea!

  Telefon Preziosa: 0740.234.235

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img