More
  AcasăLucky StudioEști simpatică și te plictisești pe acasă? Ce-ar fi să faci niște...

  Ești simpatică și te plictisești pe acasă? Ce-ar fi să faci niște bani?

  De când cu pandemia, probabil că te cam plictisești. Așa e? Toată lumea stă pe acasă, cluburile sunt închise, pe la terase nu se întâmplă mare lucru. Plus că oamenii se cam evită între ei. Probabil te-ai săturat și de televizor. Dacă tot n-ai mare lucru de făcut, ce-ar fi să câștigi niște bani? Și nu vorbesc aici despre câteva sute de lei. Ci de câteva mii de euro pe lună! În fiecare lună!

   Câștigă și tu bani printr-un job lejer!

  Lucrul ăsta e posibil chiar aici, în Iași. Cum? Foarte simplu: te angajăm ca model de videochat la Lucky Studio! Multe alte fete din Iași s-au gândit deja să facă ceva util cu timpul lor liber și au ales varianta asta. Ne-au sunat la studio, le-am invitat la o discuție, ne-am cunoscut reciproc și acum deja fac bani. Ce-ar fi să profiți și tu de șansa asta? Tot ce ai de făcut e să socializezi online cu membrii unor site-uri. Fără să te vezi niciodată în realitate cu ei. Deci totul e virtual, fără obligații din partea ta.

  Dacă te gândești că habar n-ai despre domeniul ăsta, e perfect ok. Cele mai multe fete care vin să facă bani din videochat în Iași sunt exact ca tine. N-au mai fost modele sau chiar sunt la primul job din viața lor. Dacă vedem că ești simpatică, ambițioasă și serioasă, te acceptăm în echipa noastră. Ce înseamnă să fii serioasă? Păi, mai întâi să vii constant și la timp la program. La Lucky Studio lucrezi 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână. Deci e un program de lucru lejer, la care te poți adapta imediat. Cu alte cuvintele, sigur poți să faci și tu jobul ăsta fără probleme. Totul e să vrei.

  Te învățăm noi totul despre videochat în Iași

  Chiar dacă îți lipsește experiența, noi te luăm de la zero și îți explicăm tot ce ai nevoie să știi. Echipa de trainere de la Lucky Studio e 100% feminină și te ajută cu dragă inimă. Colegele mele îți spun care-i treaba cu membrii, care sunt cele mai potrivite site-uri pentru tine. Tot ele îți explică așa, cu răbdare, cum să umbli cu calculatorul și luminile. Absolut toate fetele se acomodează în câteva zile cu detaliile astea de bază și pe urmă se descurcă fără probleme. La fel de ușor o să-ți vină și ție, fii sigură de asta.

  Chiar și mai departe, trainerele noastre vor fi tot timpul alături de tine. 13 colege îți stau la dispoziție 24 din 24 de ore. Cu sfaturi bune, cu idei pentru a face mai mulți bani, cu energie și voie bună. Așa că uiți de plictiseala de acasă și faci și bani. Studioul nostru arată superb, toată lumea e foarte drăguță aici și îți faci o mulțime de prietene. Iar banii câștigați ca model îți dau șansa unei vieți foarte frumoase. De acum îți poți cumpăra haine de la branduri renumite, să fii o fată aranjată și admirată tot timpul. Hai, uită de plictiseală și vino la Lucky Studio, să facem bani împreună! Suntem nerăbdătoare să te cunoaștem!

  Telefon Lucky Studio: 0742 286 286

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img