More
  AcasăBeneficii Lucky StudioMărturii de model în videochat- cum mi-a schimbat viaţa Lucky Studio

  Mărturii de model în videochat- cum mi-a schimbat viaţa Lucky Studio

  Simţeam că trebuie să schimb ceva. Mă săturasem să depind de părinţi, îmi doream să devin independentă, aşa că am făcut şi primul pas: m-am înscris la facultate în Iaşi. Aveam să aflu însă că viaţa mea independentă nu va fi însă prea uşoară. Cu Lucky Studio, povestea mea s-a schimbat însă: aflaţi cum citind în continuare.

  Nu spun că nu mă descurcam, în ciuda posibilităţilor financiare reduse. Ai mei îmi trimiteau pachete şi bani, stăteam în cămin, taxă la facultate nu am plătit pentru că am prins loc la buget. Cu toate astea, independenţa mea era încă departe. Aşa că a urmat pasul 2: angajarea.

  Câteva încercări şi interviuri m-au lămurit: nimeni nu te angajează fără experienţă. Asta până am dat de un anunţ şi am aflat de la alte colege că există în Iaşi un job la care nu ai nevoie de experienţă: cel de model la Lucky Studio.

  Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară – am aflat asta de la colegele mele modele (pentru că m-am angajat până la urmă), dar şi pe propria mea piele. Jobul în sine este unul ca şi oricare altul, doar că mult mai bine plătit şi care îţi oferă condiţii greu de imaginat.

  Cu siguranţă vă întrebaţi de ce sau cum mi-a schimbat viaţa acest job. Să vă spun care sunt beneficiile de a lucra ca model de videochat la Lucky Studio. În primul rând am un program super-flexibil, care îmi permite să merg şi la facultate şi chiar la un alt job – deşi nu văd rostul unui alt job la cât câştig aici. Ca bonus de angajare, indiferent de contractul semnat (apropo se lucrează 100% legal, cu contract individual de muncă sau contract de colaborare), primeşti servicii de make-up, coafură, şedinţe foto profesionale, cursuri de limbă engleză şi franceză şi transport gratuit. Sună bine, nu?

  Pot spune, prin urmare, că Lucky Studio mi-a schimbat în totalitate viaţa. Jobul de model de videochat îmi aduce mulţumirea şi siguranţa de care am nevoie. Mi-a crescut şi încrederea în mine, pentru că acum pot să îmi permit mult mai multe. După 2 luni m-am mutat din camera de cămin – acum stau singură într-un apartament cu 2 camere. La peste 300 de lei câştigaţi în 8 ore mi-am permis asta. Îmi ajut uneori şi părinţii, mă întreţin singură. E ca un vis devenit realitate şi pentru asta nu pot decât să mulţumesc Lucky Studio!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img