More
  AcasăConfesiuni10 motive pentru care să alegi Lucky Studio

  10 motive pentru care să alegi Lucky Studio

  Poate că multe dintre voi au o părere deja formată despre ce înseamnă să lucrezi într-un studio de videochat. Eu am ales acest drum şi nu regret nicicând. Să îți spun cele 10 motive pentru care jobul de model de videochat la Lucky Studio mă mulţumeşte pe deplin:

  1. Am program flexibil. Nu îmi e impus un program zilnic de 8 ore sau un orar fix. Pot să aleg singură tura în care lucrez, zilele în care pot veni, pot face şi facultate, am timp pentru familie sau chiar pentru un alt job.
  2. Toate angajatele sunt femei. La Lucky Studio nu au acces bărbaţii – asta a fost şi a rămas politica studioului încă de la înfiinţare. În felul acesta nu eşti incomodată de vreo prezenţă masculină.
  3. Se lucrează legal. Unii pot spune că nu e aşa, dar află că fiecare dintre modele are încheiat un contract individual de muncă sau un contract de colaborare. Vârsta minimă este de 18 ani, astfel sunt îndeplinite toate condiţiile legale.
  4. La fiecare contract ai parte de servicii bonus. Fiecare fată îşi doreşte să fie frumoasă, astfel înainte de fiecare tură de muncă eşti coafată, machiată şi aranjată de fetele de la make-up. În plus, tot pe cheltuiala studioului de videochat, ţi se creează un portofoliu de model de către fotografele profesioniste angajate.
  5. La Lucky Studio ai parte de siguranţă. Pe lângă faptul că bărbaţii nu au acces în studio, ţi se oferă şi transport gratuit cu maşinile şi şoferiţele Lucky Studio.
  6. Pot tot timpul să câştig mai mult. Cursurile de limbi străine (engleză şi franceză) sunt oferite gratuit de Lucky Studio modelelor, la fel şi trainingul, astfel posibilitatea de a câştiga mai mult prin propriile forţe este garantată. În plus, sistemul de bonusare te motivează: cu cât ai încasări mai mari, cu atât primeşti şi bonusuri zilnice, săptămânale sau lunare.
  7. Un alt motiv pentru care Lucky Studio e cea mai bună alegere pentru mine este că sunt plătită la zi. După fiecare tură lucrată îmi primesc banii câştigaţi şi aşa am tot timpul siguranţa plăţii la timp.
  8. Am asigurată confidenţialitatea. Nimeni nu află că lucrez în videochat decât dacă aleg eu să spun asta. Chiar şi în contractul de muncă este trecut postul de operator calculator.
  9. Condiţiile în care lucrez sunt extraordinare. Nici nu îmi puteam imagina că voi lucra în camere decorate cu atâta eleganţă şi că voi avea parte de atâtea beneficii la Lucky Studio.
  10. Deşi pare incredibil, pot şi să renunţ oricând. Pentru unele, jobul de model la Lucky Studio este o soluţie temporară de a ieşi dintr-un impas financiar. Oricare dintre modele vrea să înceteze colaborarea, o poate face (deşi nu ştiu de ce şi-ar putea dori asta).

  Închei cu o ultimă idee: ți-ar plăcea să câştigi, în toate aceste condiţii, între 300 şi 800 lei în 8 ore? Eu am răspuns deja cu un „DA” hotărât la această întrebare. Sper că ai înţeles și tu acum de ce jobul la Lucky Studio este cea mai bună alegere pentru fete descurcărețe, ca noi.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img